„Oskaro“ laureatė R. Witherspoon po arešto „labai sumišusi“

Reese Witherspoon (Ris Viterspun) sakė, kad yra „labai sumišusi“ dėl to, ką prikalbėjo policininkui per savo ir savo vyro areštą Atlantoje, kai buvo sustabdytas jų automobilis.

„Ar žinai mano vardą? Greit sužinosi, kas aš. Būsi šalies žiniose“, - sakiusi R.Witherspoon poros automobilį sustabdžiusiam policininkui. Tokie jos pareiškimai cituojami pareigūno ataskaitoje apie areštą.

„Oskaro“ laureatė vėlai sekmadienį paskelbė pareiškimą ir atsiprašė už tai, kaip elgėsi su policininku, kuris anksti penktadienį ėmėsi dėl vairavimo išgėrus areštuoti jos vyrą, Holivudo agentą Jimą Tothą (Džimą Totą).

„Aiškiai buvau išgėrusi vienu stiklu per daug ir esu labai sumišusi dėl to, ką pasakiau, - pareiškime rašo R.Witherspoon. - Tai tikrai buvo bauginanti situacija, buvau išsigandusi dėl savo vyro, bet tai - ne pasiteisinimas. Elgiausi nepagarbiai su pareigūnu, kuris dirbo savo darbą. Policijai jaučiu tik pagarbą ir labai atsiprašau dėl savo elgesio“.

R.Witherspoon sako, kad „iš pagarbos“ nebaigtai bylai daugiau nieko negali komentuoti. Jokių detalių nepateikė ir jos atstovė Meredith O'Sullivan Wasson (Meredit O'Salivan Vason).

37 metų aktorė buvo areštuota dėl chuliganizmo, valstijos policininkas teigia, kad ji nesėdėjo mašinoje, kol jos vyrui buvo tikrinamas blaivumas. Po arešto ji buvo paleista iš kalėjimo ir sekmadienio vakarą jau buvo Niujorke, savo naujo filmo „Bėglys Madas“ (Mud) premjeroje.

Naujienos apie areštą pasklido prieš pat R.Witherspoon pasirodymą ant premjeros raudonojo kilimo. Ji papozavo kameroms, bet pasikalbėti su žurnalistais nesustojo.

„Nieko negaliu pasakyti, nes (nieko) nežinau, - sakė režisierius Jeffas Nicholsas (Džefas Nikolsas). - Tiesiogine prasme pirmą kartą apie tai išgirdau, kai tas pirmas žmogus spaudos linijoje kažką pasakė, tad žadu tai išsiaiškinti“.

Matthew McConaughey (Metjus Makonehėjus), kuris „Bėglyje Made“ atlieka pagrindinį vaidmenį ir kuriam atstovauja J.Tothas, sakė: „To nekomentuosiu, nes tai dar pernelyg nauja“.

Kaip teigiama ataskaitoje dėl arešto, policininkas aktorės vyro vairuotą ir ne ta juosta važiavusį automobilį pastebėjo anksti penktadienį. Automobilis buvo sustabdytas. J.Totho akys atrodė mieguistos ir paraudusios, nuo jo smarkiai trenkė alkoholiu.

J.Tothas pareigūnui pasakė, kad išgėrė stiklą, o R.Witherspoon tvirtino, kad jis buvo išgertas prieš dvi valandas restorane.

Prieš blaivumo patikrinimą R.Witherspoon išlipo iš mašinos, jai buvo pasakyta grįžti į ją ir ji pakluso, rašoma ataskaitoje. Kai ji išlipo antrą kartą, policininkas ją perspėjo, kad ji bus areštuota, jeigu vėl išlips iš mašinos.

„(Patikrinimui tęsiantis) ponia Witherspoon persisvėrė per langą ir sakė, jog netiki, kad aš esu tikras policijos pareigūnas. Pasakiau poniai Witherspoon nekelti sėdynės ir tylėti“, - ataskaitoje rašo pareigūnas J.Pylandas (Dž.Pailandas).

42 metų J.Tothas tada buvo areštuotas. Jis buvo apkaltintas vairavimu apsvaigus ir nesugebėjimu laikytis savo juostos.

Tuo metu, kaip teigiama ataskaitoje, R.Witherspoon išlipo ir paklausė pareigūno, kas dedasi. Kai jai buvo pasakyta grįžti į automobilį, ji „pareiškė, kad yra JAV pilietė ir jai leidžiama stovėti ant Amerikos žemės“.

Tada policininkas ėmėsi areštuoti R.Witherspoon. Ataskaitoje tvirtinama, kad aktorė iš pradžių priešinosi, bet jos vyras ją nuramino.

Pora buvo nuvežta į kalėjimą.


Šiame straipsnyje: Reese Witherspoon

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių