Nusižudė nelaimingos meilės neatlaikiusi paauglė

Kai paaugliai guodžiasi dėl sunkios nelaimingos meilės, vyresni neretai tik nusijuokia: „Jūs dar per jauni patirti, ką reiškia tikros meilės kančios“. Pasirodo, kartais jauni žmonės viską išgyvena kur kas jautriau, o nelaiminga meilė gali baigtis ir tragiškai.

Draugams ir artimiesiems britė 14 m. Alara Lawson buvo linksmo būdo, visų mėgstama paauglė, gimusi pasiturinčioje ir mylinčioje šeimoje. Galbūt dėl to mergina ir nedrįso prabilti apie 3 metus kamavusią depresiją, nelaimingą meilę ir išgyventą skausmą, rašo dailymail.co.uk.

Kol vieną dieną paauglės lavoną rado po darbo dienos į namus grįžę tėvai – ji nusprendė pasitraukti iš gyvenimo. Netikėta savižudybė visiems užminė mįslę.

Tėvų teigimu, A. Lawson svajojo apie ateitį, apie universitetus, kuriuose norėtų studijuoti. mergina niekada šeimoje nepatyrė jokio spaudimo ir pati galėjo rinktis, kaip leisti laisvalaikį, su kuo draugauti ir taip toliau. Apie mintis nusižudyti nebuvo nė kalbos. Tai kas ją galėjo privesti iki tokio drastiško žingsnio?

„Mūsų šeima buvo labai atvira, kalbėdavomės apie iškilusias problemas. Alara buvo laimingas ir nepriklausomas vaikas“, - kalbėjo merginos tėvas Peteris Lawsonas.

Ir tik paauglės atsisveikinimo laiško sužinojo, ką ji iš tiesų išgyveno. Paaiškėjo, kad depresija dar labiau paaštrėjo, kai A. Lawson 2011 m. išsiskyrė su vaikinu. Tačiau ir tada mergina tylėjo. „Negaliu kentėti susikaupusio skausmo“, - laiške rašė A. Lawson.


Šiame straipsnyje: depresijapaauglėnusižudė

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj portretas
ir mums galima sakyt tik per stebukla taip nenutiko bet aciu dievui gerai baigesi

oi

oi portretas
vabale, Tu vabale, mažas...14 metų...

Nustokit

Nustokit portretas
Mieli žurnalistai,nustokit rašyti apie savižudžius,jeigu nenorit,kad Lietuvoje tas vyktų,nes tai baisi užkrečiama liga.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių