Nusižudė dar vienas patyčių mokykloje neatlaikęs paauglys

Britą Joshua Maddoxą pasokorusį namuose rado jo sesuo. Vaikinas palūžo po to, kai mokykloje jį vis labiau užgauliojo, nes jis sirgo aktyvumo ir dėmesio sutrikimu, dėl kurio sunkiai sekėsi mokslai, rašo dailymail.co.uk.

Paaugliai gali būti negailestingi. J. Maddoxo mamos teigimu, vaikinas mėnesių mėnesius kentė bendraklasių patyčias. Viskas dar labiau paaštrėjo, kai J. Maddoxas ėmė susitikinėti su jaunesne mergina.15-metį pasikorusį savo kambaryje rado sesuo.

Vaikinas kitą mėnesį būtų šventęs 16-ąjį gimtadienį.

„Norėčiau, kad visi jauni žmonės ir jų tėvai suprastų, ką gali padaryti patyčios. Joshua buvo mano vaikas, niekas jo nepakeis, jis niekada nesugrįš. Patyčios yra rimtas dalykas, o tie, kurie tyčiojasi, turėtų būti griežčiau baudžiami“, - kalbėjo J. Maddoxo mama Michelle.

15-mečio mokykloje - gedulas. Jo draugams ir artimiesiems pagalbą siūlo profesionalūs psichologai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulele

saulele portretas
negalima pateiktinėti duomenų apie savižudybes taip neatsakingai, nes tai skatina savižudybes ir tai yra moksliškai įrodyta!!!!!!

Saulelei

Saulelei portretas
Vadinasi, apie patyčias reikia tylėti? Tegul žudosi nukentėjusieji, svarbu, kad niekas nesužinotų...

Saulelei

Saulelei portretas
Klysti, mieloji. Apie patyčias reikia kalbėti, išmokti jas atpažinti, žinoti kaip elgtis pastebėjus, mokėti suteikti kvalifikuotą pagalbą aukai, besityčiojantiems. Tylėjimas-tai patyčių toleravimas, pritarimas netinkamam elgesiui, aukos pasmerkimas neprognozuojamiems sprendimams, o besityčiojančių priartinimas pie kalėjimo kameros. Netylėkite, žmonės, pastebėję patyčias.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių