Nusižudė dar viena patyčių internete neatlaikiusi paauglė

13-metė Chevonea Kendall-Bryan iš Londono (Didžioji Britanija) nusprendė pati pasitraukti iš gyvenimo dėl internete ir mokykloje apie ją sklandančių gandų, rašo dailymail.co.uk.

Ch. Kendall-Bryan prieš nusižudydama dar viename savo asmeniniame interneto profilyje pasikeite nuotrauką į užrašą „Velniop gyvenimą!“. Pasirodo, mergina jau kurį laiką draugams pasakojo apie norą mirti. Savižudybės diena Ch. Kendall-Bryan net bandė atsiprašyti visų bendramokslių „už viską, ką padarė ne taip“.

Ilgą laiką pareigūnai ir merginos tėvai aiškinosi, kodėl 13-metė nusprendė pasitraukti iš gyvenimo. Paaiškėjo, kad merginą iki savižudybės privedė gandai, kad internete plinta jos ir kito vaikino sekso vaizdo įrašas. Pasirodo, kad du vaikinai viename vakarėlyje merginai prigrasino ir privertė su jais permiegoti. Vienas jų lytinį aktą nufilmavo ir patalpino internete.

Kai tik apie vaizdo įrašą sužinojo merginos pažįstami, jie Ch. Kendall-Bryan ėmė persekioti ir tyčiotis. Mergina buvo nuolat mušama ir užgauliojama.

Tokia situacija tęsėsi kelias savaitės. Mergina per tą laiką bandė žudytis net kelis kartus. Galiausiai ji iššoko pro langą, esantį 18 m aukštyje. Atskubėję medikai jai padėti nebegalėjo.

Ką tuo metu darė mokytojos? Ch. Kendall-Bryan draugei papasakojus apie paauglės nelaimė, viena mokytoja tiesiog numojo ranka ir pasakė, kad tai - tiesiog vaikų žaidimai. Kiti gal ir atkreipdavo dėmesį, bet teigė negalintys nieko padaryti. Tėvai įvykį plačiau komentuoti atsisakė. Ch. Kendall-Bryan motina tik pasakė, kad jos dukra anksčiau buvo labai energinga, o pasklidus kalboms, labai pasikeitė.

Tyrimas tęsiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
internete jaunimas elgiasi kvailai , kartais bjauriai

asch

asch portretas
visada, visada yra iseitis..istaisyti kazka ,pakeisti galima beveik visada....pasirinkimas mirti nieko nepakeicia-jei ir norima apsigalvoti-dazniausiai jau buna per velu....

senis

senis portretas
koks skirtumas... eiline nigere , paziurekit google ,,, bybi dejau ant ju
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių