Nelaimingą meilę primenančius daiktus parduoda internete

Internetinė parduotuvė padeda atsikratyti nepageidaujamų daiktų, primenančių buvusius mylimuosius.

28 metų niujorkietė Annabel Acton svetainę, pavadintą neverlikeditanyway.com, sukūrė praeitų metų pabaigoje, likus kelioms dienos iki Kalėdų – tuomet iširo jos ilgai trukusi draugystė su partneriu, rašo orange.co.uk.

Mergina, kilusi iš Australijos, liko su dviem bilietais į Londoną, meno dirbiniu ir sauja juvelyrinių papuošalų. Visą šį turtą mergina užgyveno kartu su buvusiu draugu. Kadangi puoštis nelaimingą meilę primenančiais blizgučiais ji nebenorėjo, o išmesti ar giliai į stalčių paslėpti šias gėrybes neatrodė labai gudru, Annabel Action gimė idėja buvusio vaikino dovanas parduoti internetu.

„Visos tos apgailėtinos pasakos iš serijos „Geriau mylėti ir prarasti, nei išvis nemylėti“ – sentimentalūs paistalai. Norėjau visa tai užbaigti kaip nors smagiau ir kandžiau“, – komentavo savo idėją sukurti savitą internetinę parduotuvę neseniai santykių griūtį išgyvenusi mergina.

„Norėjau ko nors panašaus į tai, kaip būtų pasielgusios paliktos mėgstamo serialo „Seksas ir miestas“ herojės ar dainininkė Beyoncé. Šios tikrai žliubtų vienkartinių nosinaičių krūvoje, apsikabinusios ledų kibirėlį“, – teigė ji.

Tarp parduodamų daiktų šioje internetinėje parduotuvėje galima rasti dizainerių kurtas vestuvines suknias, sužadėtuvių ir vestuvinius žiedus ar net vestuvinius kelionių paketus tų, kurie „neištempė“ iki medaus mėnesio.

Tie, kas sumano šioje svetainėje atsikratyti nekokius prisiminimus keliančių daiktų, turi nurodyti dvejopą parduodamo daikto kainą – pastarąją „realiame pasaulyje“ (realią rinkos vertę) ir „išsiskyrimo“ (dėl šios galima derėtis).

Be finansinės naudos, parduodantieji ir parduodančiosios patiria ir moralinį palengvėjimą – čia galima parašyti ir su kitais likimo draugais aptrati nelaimingos meiles istorija ir taip gydytis sudaužytas širdis.


Šiame straipsnyje: meilėdaiktasinternetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių