Moteris užmušė mažametį sūnų, nes jam nesisekė mokytis Korano

Nuteista jauna moteris, kuri savo sūnų negyvai sumušė ir sudegino lavoną tam, kad paslėptų įkalčius, rašo dailymail.co.uk.

32 metų Sara Ege ketvirtadienį pirmą kartą stojo prieš teismą. Moteris kaltinama žiauriai nužudžiusi mažametį sūnų.

Teismo metu paaiškėjo, kad S. Ege 7 metų Yaseenas sūnų mušdavo ypač dažnai. Vaikas labiausiai kentėjo, kai jam nesisekdavo atmintinai išmokti Korano.

S. Ege policijos pareigūnus bandė įtikinti, kad jos vaikas „tragiškai žuvo gaisre“. Tik atlikus skrodimą paaiškėjo, kad Yaseenas buvo mušamas ištisus mėnesius iki mirties.

„Aišku viena, vaikas tikrai kentėjo. S. Ege padegė namą tam, kad paslėptų, ką padarė“, - kalbėjo bylą tiriantis Ianas Murphy.

„Vis labiau ant jo pykau. Jeigu jis nesugebėdavo rišliai skaityti, tiesiog įsiusdavau ir suduodavau jam. Norėjau, kad Yaseenas išmoktų 35 puslapius Korano atmintinai. Už tai jam pažadėjau naują dviratį. Bet jis nebuvo labai gabus mokinys... Per metus sugebėjo išmokti vos vieną skyrelį“, - savo žiaurų elgesį bandė aiškinti S. Ege.

Motina siekė, kad vaikas išmoktų visą Koraną, nes tai - didelė garbė šeimai. Tačiau, pasak jos, vaikas labiau mėgo žaisti, o ne mokytis.

„Nežinau, kas man pasidarė... Kiekvieną dieną rėkdavau ant Yaseeno ir mušdavau jį tarsi šunį. O jis tik tyliai kentėdavo ir man neprieštaraudavo. Jis buvo geras vaikas“, - toliau atviravo S. Ege.

Vėliau S. Ege ėmė tvirtinti teismui, kad nužudyti sūnų jai liepė „balsai galvoje“. Tačiau moteris pripažinta pakaltinama ir ilgus metus praleis už grotų.


Šiame straipsnyje: koranasMotinasūnusmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesamones

nesamones portretas
Garbe, garbe, garbe... Kazkokie iskrypeliai su ta savo garbe. Ka ji duoda? Laikina emocini pasitenkinima tiktai.

reikalus pasukime kitu kampu

reikalus pasukime kitu kampu portretas
Šmeižto straipsnis. Galiu taip pat paliudyti kad New World Order tėvynėje apsinarkašinus motina tol mušė užmušė savo nepilanmetį sūnų kai šis nesutiko skiepytis ir įsisiųti čipą poi oda, nes iš motinos to reikalavo vietos valdžia.

otto

otto portretas
Ar ateityje musulmonai mums leis švęsti Kalėdas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių