Mirė kalintas, druska maitintas ir motinos sumuštas vaikas

Didžiojoje Britanijoje jauna moteris ir jos draugas jau po kelių savaičių bus pasiųsti už grotų, nes abu yra kaltinami žiauriu 3 metų sūnaus nužudymu, rašo dailymail.co.uk.

27 metų Magdalena Luczak ir jos sugyventinis 33 metų Mariusz Krezolekas yra pagrindiniai įtariamieji 3 metų Danielio Pelkos nužudymo byloje.

Bylą nagrinėjantys pareigūnai išsiaiškino, kad D. Pelkos kankinimas truko daugiau negu metus. Vaikas buvo kalinamas kambaryje, mušamas, jam motina neduodavo maisto - D. Pelka buvo priverstas maitintis tik druska.

Kai po vieno motinos agresijos protrūkio vaikas neteko sąmonės ir neatsipeikėjo, M. Luczak iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Deja, medikai jau buvo bejėgiai. Vaikas netrukus mirė ligoninėje.

Nustatyta, kad pagrindinė D. Pelkos miršties priežastis - smarkus galvos sumušimas. Lavonėlį tyrusių ekspertų teigimu, vaikas buvo išsekęs, jo visas kūnelis buvo nusietas sumušimais.


Šiame straipsnyje: berniukasžiaurumastėvaivaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

nu va

nu va  portretas
Eastern European urodai. Tokiems ne i kalejima o i vienutes, nuolat musant ir valgyti duodant tik druskos 1 metams, paskui i duju kamera. Bezliepycios.

R

R portretas
MOTINA PSICHINE KALE, MIRTIES BAUSME TURI BUTI , KAIP GAILA VAIKO

viduramžiai

viduramžiai portretas
Na nuteis tuos du degradus ir visuomenė turės 12-12 metų juos abu maitint, rūpintis jų tobulėjimu ir t.t. O gal tuose viduramžiuose daugiau teisingumo buvo - būtų sudeginti - kaip sakoma akis už akį...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių