Mergaitę išprievartavęs pedofilas aukų ieškojo internete

Didžiojoje Britanijoje gyvenęs pedofilas aukų ieškojo internete, apsimesdamas paaugle draugų ieškančia mergaite, rašo dailymail.co.uk.

47 m. Gary Cooperis, internete prisistatinėdavęs Chantelle vardu, 12 metų mergaitę išprievartavo dukart. Su savo auka pedofilas susipažino socialiniame tinkle tagged.com.

Po kelių savaičių bendravimo, G. Cooperis apsimetė savo sukurto personažo tėvu ir išprašė mergaitės numerio ir pasiūlė susitikti. Vėliau įviliojo ją į automobilį, sakydamas, kad tiesiog nori parvežti namo.

Tačiau iš tikrųjų mergaitė buvo nugabenta į G. Cooperio namus ir du kartus išžaginta. Vyras nenaudojo jokių apsaugų ir nepaisė mergaitės maldavimų sustoti.

Tačiau pats pedofilas savo kaltės nemato... Teisme pareiškė: „Juk aš neperpjoviau jos kaklo ar padariau kažką panašaus blogo“.

Su mergaite dabar dirbantys medikai teigia, kad jai pakrikusi psichika.

„Mano dukra ypač sunkiai kovoja su ją ištikusia nelaime. Net negali apie tai kalbėti. Jaučiuosi taip, tarsi išprievartaudamas ją, G. Cooperis iš manęs atėmė dukterį“, - vos tramdydama ašaras kalbėjo mergaitės motina.

Pedofilas už žiaurų poelgį už grotų praleis 14 metų.


Šiame straipsnyje: pedofilijapedofilas

NAUJAUSI KOMENTARAI

kam

kam portretas
tokiem snargliam facebook reikalingas?baisu kas ten darosi!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių