M. Romney dėl uragano atšaukia savo susitikimus su rinkėjais

JAV respublikonų kandidatas Mittas Romney atšaukė pirmadienį ir antradienį numatytus prezidento rinkimų kampanijos pabaigos susitikimus, taip pademonstruodamas savo solidarumą su milijonais amerikiečių, kurie ruošiasi artėjančiam uragaui „Sandy“.

Šis sprendimas, apie kurį pranešė jo rinkimų štabas, reiškia, jog M. Romney nedalyvaus pirmadienį Viskonsine turėjusiame įvykti mitinge ir atideda kitus antradieniui numatytus susitikimus, taip susilpnindamas savo galimybę užsitikrinti kuo didesnę dar neapsisprendusių rinkėjų paramą, likus savaitei iki rinkimų.

M.Romney ryšių su visuomene vadovė Gail Gitcho pirmadienį sakė, kad buvęs Masačusetso gubernatorius ir jo pasirinktas kandidatas į viceprezidentus Paulas Ryanas atšaukė numatytus renginius „užjausdami milijonus amerikiečius, (kurie atsidūrė) uragano “Sandy„ kelyje“.

„Gubernatorius M.Romney mano, kad dabar yra laikas, kai tauta ir jos lyderiai privalo susitelkti ir skirti pagrindinį dėmesį amerikiečiams, kurie yra uragano kelyje“, - sakė G. Gitcho, nors M. Romney neatsisakė vieno pirmadienį numatyto susitikimo Ohajuje.

Barackas Obama jau anksčiau paskelbė apie savo sprendimą atšaukti numatytus susitikimus ir sugrįžti į Vašingtoną, kad galėtų vadovauti federalinės vyriausybės veiksmams, kai, kaip numatoma, vėliau pirmadienį uraganas pasieks šiaurės rytinę pakrantę.

B. Obama ketino pirmadienį aplankyti „svyruojančias“ valstijas Floridą, Ohają ir Virdžiniją, o antradienį vykti į Koloradą bei Viskonsiną.

M. Romney'io antradienį laukta Ajovoje ir Ohajyje.

Tačiau uraganas „Sandy“ privertė ir M.Romney, ir B.Obamą pertraukti šias svarbias rinkimų kampanijos keliones, kuriose jiedu dar ketino pateikti rinkėjams paskutinius savo argumentus prieš lemiamas lenktynes rinkimų dieną lapkričio 6-ąją.


Šiame straipsnyje: uraganasMittas Romneyrinkėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių