A. Lukašenka: mano pavaldiniai degraduoja

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, nepatenkintas prezidentūros veikla, pareiškė, kad jo kadrai tiesiog degraduoja, ir dalykiniu, ir moralės požiūriu. A.Lukašenka minėjo manipuliavimą ekonominiais rodikliais ir trūkumus kadrų rengimo srityje.

„Vyksta nepaaiškinamos, švelniai kalbant, manipuliacijos ekonominiais rodikliais. Dar daugiau - atsiskleidžia tiesioginiai finansiniai pažeidimai, kurie nagrinėtini jau Baudžiamojo kodekso požiūriu“, - pareiškė jis ketvirtadienį per pasitarimą dėl Prezidento reikalų valdybos ir jai pavaldžių organizacijų veiklos efektyvumo didinimo. A.Lukašenka taip pat nurodė rimtus trūkumus darbe su kadrais.

„Jie ne tik kad neauga profesionaliai, bet ir dažnai degraduoja dalykine ir moraline prasme, net pasiekia tardymo izoliatorių“, - sakė jis. „Reikalingi jauni perspektyvūs vadovai, vyriausieji specialistai, galintys pagyvinti ekonomiką, finansų politiką, investicinę veiklą“, - pažymėjo A.Lukašenka. Prezidentas ypatingą dėmesį atkreipė į statybas ir objektų kapitalini remontą.

„Čia tįsta ištisas trūkumų šleifas: nesilaikoma terminų, projektinės dokumentacijos, dėl to statybos brangsta, blogėja kokybė“, - sakė A.Lukašenka. „Man reikia, kad Reikalų valdyba ne tik visiškai atitiktų aukščiausią valstybinį lygį, bet ir būtų, kaip sakoma, madų pionierė“, - reziumavo prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arvys

arvys portretas
koks vadas ,tokie ir pavaldiniai

taip matosi

taip matosi portretas
Grybashenka visai sublogo

kaunas

kaunas portretas
I LT vada paziurekite,tik konservu padugnes jai patinka...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių