Per lėktuvo katastrofą žuvo garsi dainininkė J. Rivera

Šiaurės Meksikoje sekmadienį sudužus mažam lėktuvui, žuvo visi juo skridę žmonės, tarp jų - garsi meksikiečių ir amerikiečių dainininkė Jenni Rivera, kurios gedi gerbėjai ir kitos įžymybės.

„Lear Jet“, kuriuo, be dainininkės, skrido dar šeši žmonės, nuolaužas Nuevo Leono valstijoje rado ūkininkai - kelios valandos po to, kai lėktuvas pakilo iš Monterėjaus skristi į Toluką Meksikos centriniame regione, pranešė pareigūnai.

Radijo ryšys su lėktuvu dingo netrukus po to, kai jis 3 val. 15 min. vietos laiku pakilo. Dainininkė šeštadienio vakarą koncertavo Monterėjuje, o sekmadienį turėjo dalyvauti televizijos šou sostinėje Meksike, pranešė vietos žiniasklaida.

43 metų J.Rivera buvo meksikiečių kilmės kalifornietė ir labiausiai garsėjo bandos ir norteno žanrų muzika. Jos įrašų yra parduota 15 milijonų.

Pasirodžius naujienoms apie jos lėktuvo dingimą ir, vėliau, katastrofą, gerbėjai ir kitos įžymybės „Twitter“ reiškė savo negalėjimą patikėti tuo, kas įvyko, ir gedulą.

„Liūdna. Truputį šokiruotas. Daug ramybės jos šeimai“, - „Twitter“ perduodamas naujienas apie dingusį lėktuvą ispaniškai parašė „lotynų“ superžvaigždė Ricky Martinas.

Kai kas šiame socialiniame tinkle spėliojo apie galimą sąmokslą, o kai kas reiškė viltį, kad J.Rivera dar gali būti rasta gyva, nes kol kas katastrofos vietoje jos palaikai nebuvo identifikuoti.

J.Rivera buvo laimėjusi kelis „Billboard“ „lotynų“ muzikos apdovanojimus, o jos 2011 metų vaizdo klipas „Basta Ya“ internete buvo peržiūrėtas beveik penkis milijonus kartų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
seip tai girdziu pirma karta,gal delto kad tokios muzikos neklausau

Memelburg

Memelburg portretas
Gal Lotinu Amerikoje ji ir garsi buvo.

lolita

lolita portretas
garsi ar negarsi daininke ,visdelto uzuojauta artimiesiems reiketu pareiksti,kaip lietuviai taip ir kiaules.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių