Kinijoje mirtinai sumušti du moksleiviai

Pietryčių Kinijoje vienos mokyklos darbuotojas mirtinai sumušė du berniukus, penktadienį pranešė valstybinė žiniasklaida.

Julino mieste, esančiame Guangsi Džuango regione, veikiančios mokyklos darbuotojas, kaip teigiama, mokinių bendrabutyje trečiadienį smūgiais mirtinai sužalojo du vaikus, pranešė naujienų agentūra „Xinhua“, kuri rėmėsi šaltiniais vietos administracijoje.

Du penktos klasės mokiniai mirė nuvežti į ligoninę, sakoma pranešime. Jame berniukų amžius nenurodomas, bet Kinijoje penktokai paprastai būna apie 11 metų.

Policija sulaikė kaltininką, kurio skelbiama tik pavardė - Liu. Incidentas vis dar tiriamas, nurodė „Xinhua“.

Per kelerius pastaruosius metus Kinijoje buvo įvykdyta virtinė didelio visuomenės dėmesio sulaukusių išpuolių prieš nepilnamečius, tarp jų - penki incidentai 2010-aisiais, per kuriuos žuvo 15 vaikų ir du suaugusieji, o dar per 80 žmonių buvo sužeisti.

Ketvirtadienį Kinijos žiniasklaida pranešė, kad Šanchajuje peiliu ginkluotas užpuolikas nužudė du giminaičius, o vėliau prie vienos mokyklos nužudė 11 kitų žmonių, tarp jų - šešis vaikus.


Šiame straipsnyje: muštynėsmoksleiviaiKinija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksas

Aleksas portretas
Uzmusti vaikus,tai yra labai baisus nusikaltimas! Ir ta darbuotoja reikia sodinti i elektros kede!!!:( Kuo tie vienuolikmeciai tam issigimeliui nusikalto???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių