Kalinamo žudiko planuose - J. Bieberio kastracija ir nužudymas

Justino Bieberio apsėstas žudikas Danas Martinas rezgė planus, kaip iškastruoti ir nužudyti savo garbinamą dievaitį, rašo dailymail.co.uk.

Už 15-metės išžaginimą ir nužudymą 2000 metais kalintis D. Martinas nusižiūrėjo naują auką - kanadietį J. Bieberį.

D. Martinas įkalbėjo buvusį kameros draugą Marką Staake prisidėti prie jo rezgamų planų. M. Staake ne tik sutiko, bet ir nusprendė į veiksmą įtraukti savo laisvėje esantį sūnėną.

M. Staake išėjus į laisvę, jis ir jo sūnėnas Tanneris Ruane planavo keliauti į Vermontą, kur, pagal D. Martino žmogžudystės braižą, turėjo nužudyti du jo pažįstamus. Pareigūnams dar nepavyko nustatyti tų žmonių tapatybių ir priežasties, kodėl jie užsitraukė D. Martino rūstybę.

Po tų žmonių nužudymo, vyrai turėjo patraukti į Niujorką, kur planavo kelias dienas stebėti J. Bieberį ir jo asmens sargybinį. Pagal viską, atlikėjas turėjo būti nužudytas po vieno iš koncertų šiame mieste.

Tačiau paskutinę minutę D. Martinas staiga apsigalvojo. Vyras pats policijai papasakojo savo planus ir išdavė M. Staake ir T. Ruane.

Policijos teigimu, D. Martinas yra tiesiog apsėstas J. Bieberio. Vyras net turi 18-mečio atlikėjo veido tatuiruotę ant kojos. Galbūt todėl vyras ir nusprendė palikti savo dievuką gyvą.


Šiame straipsnyje: Justinas Bieberisžmogžudystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksas

Aleksas portretas
Baisu,kas darosi pasaulyje, už tai,kad vaikinas iš gamtos gavo artistiškumo ir balso dovaną,jį reikia nužudyti.??? Kitaip nepasakysi,kad galimas žudikas išprotėjęs!!:(

gytana

gytana portretas
reikejo nuzudyt jau atsiprasant uz***so visus tas J.B

Gabyte JB I LOVE YOU

Gabyte JB I LOVE YOU portretas
whore when I see those times she wanted castrated and killed as she not only neutered pet and kill him with their own hands and not killed blyn can I sudubasinsiu those vacancies that do not download starts how much can be love Justin bieber <3
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių