Kalifornijoje per šou apdegė 21 žmogus, mėginęs pereiti žarijomis

Kalifornijos ugniagesių tarnybos pareigūnai pranešė, kad mažiausiai 21 žmogui prireikė gydytojų pagalbos dėl nudegimų po to, kai motyvacines paskaitas skaitantis lektorius Tony Robbinsas (Tonis Robinsas) paragino juos pereiti basomis per karštas žarijas.

Kaip rašoma dienraščio „San Jose Mercury News“ tinklalapyje (http://bit.ly/OJ9ha3), po šio incidento į ligoninę buvo paguldyti mažiausiai trys žmonės, o dauguma nukentėjusiųjų patyrė 2-ojo arba 3-ojo laipsnio nudegimus.

T.Robbinsas vedė keturių dienų seminarą „Atskleisk savo vidinę galią“ (Unleash the Power Within) San Chose suvažiavimų centre. Kaip pasakoja incidento liudininkai, ketvirtadienį dalyvių minia susirinko viename parke, kur ant žolės buvo įrengti 12 takelių, nuklotų degančiomis žarijomis.

T.Robbinso tinklalapyje reklamuojamas šou „Vaikščiojimo ugnimi įspūdžiai“, kurio metu žmonės vaikšto per karštas žarijas.

Įvykio liudininkas Jonathanas Correllis (Džonatanas Korelis) teigė girdėjęs „agonijos klyksmus“.

Pasak ugniagesių kapitono Reggie Williamso (Regio Viljamso) organizatoriai turėjo leidimą surengti šou su atvira ugnimi, be to jo metu budėjo greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viktorija

viktorija portretas
kas per vištagalviai

rolka

rolka portretas
Neveltui amerika. Vieta, kur ir taip jau visiem praplautos smegenys. Matom kiek bereikia, kad itikint pradet save zalotis. Jau nekalbu apie tai, kad jie uz proga susizalot dar ir sumokejo tikriausiai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių