Kaip atrodo seksas po 50-ies, pone G.W.Bushai?

Išleidęs memuarų knygą, 43-iasis JAV prezidentas George‘as W.Bushas pasidalino ir keliais pikantiškais bei intymiais savo biografijos faktais.

Niekam nėra paslaptis, kad jaunystėje G.W.Bushas piktnaudžiavo alkoholiu. Jis tikina, kad nustojo vartoti alkoholį dėl savo šeimos, o Baltuosiuose Rūmuose nė karto nebuvo palietęs stikliuko.

„Prisimenu, kaip girtas sėdėjau prie stalo tėvų namuose Meno valstijoje. Kartu buvo mano brolis ir sesuo, taip pat žmona Laura. Aš sėdėjau šalia moters, tėvų draugės, ir garsiai jos paklausiau: „Į ką panašus seksas sulaukus 50-ies?“, – jaunystės pokštą prisiminė buvęs šalies vadovas.

Visi sėdintys prie stalo staiga nutilo, svečiai piktai pažiūrėjo į G.W.Bushą, bet, pasak jo, viešnia, kuriai buvo adresuotas pokštas, netrukus suprato humorą.

Bet tuo istorija nesibaigė. Kai G.W.Bushui sukako 50 metų, minėta moteris parašė jam: „George‘ai, ir kaip jis (seksas – red. past.)?“

Eksprezidentas taip pat prisipažino, kad labai gilų pėdsaką jo sąmonėje paliko motinai įvykęs persileidimas. G.W.Bushas tuomet buvo paauglys.

„Vežiau ją į ligoninę, o ji ant kelių laikė stiklainį su embrionu. Tai labai paveikė mane, nuo to laiko pradėjau labai vertinti žmogaus gyvybę. Juk tame stiklainyje buvo žmogaus gyvybė – mano brolio arba sesers“, – papasakojo buvęs šalies vadovas, visuomet atkakliai priešinęsis abortų įteisinimui.


Šiame straipsnyje: George'as W.Bushas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių