JT atstovė: Sirijoje vykdomi nusikaltimai žmoniškumui

Jungtinių Tautų komisijos, tiriančios žmogaus teisių pažeidimus pilietinio karo apimtoje Sirijoje, narė Carla del Ponte ketvirtadienį nurodė, kad toje šalyje vykdomi karo nusikaltimai ir nusikaltimai žmoniškumui.

„Be abejo, panašumas tas, jog mes ... (susiduriame) su tais pačiais nusikaltimais - aiškiais nusikaltimais žmoniškumui ir karo nusikaltimais“, - C.del Ponte sakė žurnalistams Ženevoje, atsakydama į klausimą, kuo dabartinis tyrimas panašus į jos ankstesnį darbą Tarptautiniame baudžiamajame tribunole buvusiai Jugoslavijai (ICTY) ir Tarptautiniame baudžiamajame tribunole Ruandai (ICTR).



NAUJAUSI KOMENTARAI

G.M.

G.M. portretas
Ir ko pinigus švaistė? Visi ir taip žino kad ten vykdomi karo nusikaltimai ir nusikaltimai žmoniškumui. Klausimas: o kas vykdo tuos pažeidimus? Garsiai kažko niekas nenori įvardinti. Šalys, kurios nori didinti tame regione savo įtaką (JAV ir į ją žiūrinti ES) tvirtina kad Sirijos vyriausybė, o šalys, kurios nori išlaikyti (išsaugoti - kaip kam patinka) savo įtaką - kad sukilėliai ir juos skatinančios valstybės. Paskutiniu metu padaugėjo tų "demokratinių" revoliucijų prieš įvairius rėžimus. Tik kažkodėl tose šalyse po revoliucijų demokratijos tik sumažėja, o vakarų šalių įtaka padidėja. Realybėje nieko nedomina ten esantys gyventojai.

vidma

vidma  portretas
o as noreciau pranest kad lietuvoje vykdomas nusikaltimai zmoniskumuj ie genocidas . LitovcAi priversti varyt i vakarus kad galetu sau ant maisto ir sildymo uzsidirbt o vietoj ju atveza belen ka .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių