JAV teisiama moteris, nupjovusi „hiperseksualaus“ vyro penį

Amerikietis, kurio žmona nupjovė jam penį, trečiadienį apkaltino ją praktiškai jį nužudžius ir prisiminė savo siaubą, kai ji nurėžė organą ir įmetė jį į atliekų tvarkymo mašiną.

60-metis vyras sakė, kad po to, kai žmona namuose Garden Grove, į pietryčius nuo Los Andželo, apsvaigino jį vaistais, pririšo prie lovos ir virtuviniu peiliu atėmė jo vyriškumą, jis daugiau niekada nebegalės mylėtis.

Tuo tarpu žmona sako norėjusi, kad „jis liautųsi ją skaudinęs savo peniu“.

50-metė Catherine Kieu Becker (Ketrin Kju Beker) Los Andžele teisiama už kankinimą, kūno sužalojimą peiliu ir suluošinimą sunkinančiomis aplinkybėmis.

„Ji tą vakarą mane nužudė“, - pasakodamas apie 2011 metų liepos 11-osios įvykius sakė nukentėjusysis, teisme pristatomas tik vardu Glenas.

2010-aisiais pora buvo išgyvenusi santuokoje mažiau nei metus, kai vyras žmonai pasakė, kad nori skirtis. Tačiau dėl finansinių priežasčių jie ir toliau gyveno kartu.

Tačiau žmona kaltino vyrą „hiperseksualumu“ ir tuo, kad jis pernelyg dažnai matydavosi su viena buvusia mergina. Norėdama juos užklupti, ji namuose išdėliojo garso įrašymo prietaisus ir tos „blakės“ galiausiai įrašė įtariamą siaubingą nusikaltimą.

Auka sakė, kad tą lemtingą vakarą C.Kieu Becker pagamino patiekalą iš tofu ir vištienos, į kurį, pasak advokatų, buvo pridėta vaistų nuo nemigos „Zolpidem“. Ji pati tuo tarpu valgė tik salotas. Netrukus po valgio vyras pasijutęs silpnai ir nuėjęs miegoti.

Kitas jo atsiminimas yra tas, kaip jis prabunda ir pamato, kad jo rankos ir kojos pririštos prie lovos kampų, o žmona stovi kojūgalyje.

Pasakodamas apie momentą, kai ji jį suluošino, jis sakė, kad viskas buvo labai netikėta ir kad jis iki galo nesuvokė, kas vyksta.

Iš pradžių jis pajutęs „nepakeliamą“ skausmą, bet paskui tikriausiai patyręs šoką, nes skausmas nuslopo, pasakojo jis ir pridūrė, kad žmona pakėlė ant kilimo numestą penį ir išėjo iš kambario.

„Tada išgirdau atliekų tvarkymo mašiną“, - sakė jis.

Žmonai netrukus grįžus, vyras, kuris smarkiai kraujavo, paprašė iškviesti greitąją ir ji palaikė telefoną, kad jis galėtų pasikalbėti su dispečeriu.

Kelias dienas jis buvo gydomas ligoninėje, kur jam buvo atlikta „ne rekonstrukcinė“ operacija, skirta tiesiog tam, kad jis galėtų šlapintis.

„Žinoma, daugiau niekada neturėsiu lytinio gyvenimo, - pasakojo auka. - Sveikimo procesas gali niekada nepasibaigti. Mano proto būklė gerėja, bet galbūt niekada nebebūsiu toks, koks buvau“.

Žmonos advokatas Frankas Bittaras (Frenkas Bitaras) sakė, kad C.Kieu Becker patyrė „traumą visam gyvenimui“ - pradedant jos vaikyste pilietinio karo draskomame Vietname.

Atvykusi į Kaliforniją ji 1984 metais pirmą kartą ištekėjo, bet 1997-aisiais sutiko su „draugiškomis“ skyrybomis. „Ji nėra pavydi ir nėra bloga, ji nėra “juodoji našlė", - tvirtino advokatas.

Už antrojo vyro ji ištekėjo 2009 metų gruodį. Jis buvęs „hiperseksualus“, vartodavęs vaistus nuo erekcijos sutrikimų ir versdavęs ją mylėtis „skausmingomis“ pozomis, sakė F.Bittaras.

„Sužinosite, jog Catherine požiūriu, ji jo penį nupjovė norėdama, kad jis liautųsi ją skaudinęs savo peniu“, - dėstydamas įžanginius argumentus nurodė jis.

Jeigu bus nuteista, moteriai grės kalėjimas iki gyvos galvos be galimybės išeiti į laisvę pirma laiko.


Šiame straipsnyje: hiperseksualumaspenisnupjovė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių