Iranas pasmerkė JAV dėl branduolinio bandymo

Irano valdžia pasmerkė JAV branduolinį bandymą požeminiame objekte Nevados valstijoje. Tai pareiškė Irano užsienio reikalų ministerijos atstovas Raminas Mehmanparastas per Irano televiziją.

Jis pažymėjo, kad tokie JAV veiksmai kelia grėsmę taikai pasaulyje ir rodo Vašingtono veidmainiškus dvigubus standartus branduolinio nusiginklavimo srityje.

Teheranas tvirtai sieks pasaulinio nusiginklavimo ir visiško tarptautinės taikos atstatymo, kaip moko Islamo revoliucijos aukščiausiasis lyderis ajatola Ali Khamenei, pabrėžė R.Mehmanparastas.

JAV Energetikos departamentas ketvirtadienį paskelbė apie trečiadienį Nevadoje atliktą „subkritinį“ branduolinį bandymą viename požeminiame komplekse, siekiant ištirti branduolinių medžiagų elgseną, nesukeliant atominio sprogimo.


Šiame straipsnyje: Iranasbranduolinis bandymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonis

jonis portretas
A kodel Lietuvos valdzia nepalaiko Irano protesto del amerikono branduoliniu bandymu??? Ar pas amerikona kitokie ,,branduoliai,,???

www

www portretas
ar tau neaisku kad amerikonu /demokratija/ pastatyta ant negru ir indenu kaulu o musu siandien ant pinigu skirtumas tik tas kad /orkestrui / diriguoja galingesnis........ir gudresnis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių