Indę studentę prievartavę vyrai jai gyvai ištraukė žarnas

Visai neseniai pasaulio žiniasklaidą apskriejo žinią, apie ypač žiaurių studentės išprievartavimą Indijoje. Šeši merginą išniekinę vyrai šią savaitę stojo prieš teismą.

23 metų mergina mirė ligoninėje. Gruodžio 16 d. patirti sužalojimai buvo tokie stiprūs, kad jai negalėjo padėti nei labiausiai patyrę medikai.

Penkiems įtariamiesiems jau pareikšti kaltinimai, o šeštasis prievartautojas dar laukia savo eilės. Ramas Singhas bus teisiamas atskirai, nes buvo pripažintas pačiu žiauriausiu.

Paaiškėjo, kad R. Singhas, merginai jau gilint be sąmonės, jai plikomis rankomis ištraukė žarnas ir pasiūlė kitiems ją nuogą numesti po važiuojančiu troleibusu.

Šokiruoja ir tai, kad R. Singhas yra nepilnametis. Tačiau pareigūnams kilo įtarimų, kad vaikinas meluoja savo amžių, todėl šiuo metu laukiama kaulų čiulpų testo atsakymų - tai turėtų nurodyti tikslų R. Singho amžių. Jeigu paaiškės, kad vaikinas yra pilnametis, jo greičiausiai laukia mirties bausmė.

Vakar išniekintos merginos tėvas pareiškė, kad visi prievartautojai nusipelnė mirties bausmės, to žada siekti ir policijos pareigūnai. Tėvas pirmą kartą viešai kalbėjo apie dukros netektį. Pasak jo, mergina buvo labai užsispyrusi ir svajojo būti daktare, todėl labai daug mokėsi ir siekė savo tikslo.

Nuo pat merginos išprievartavimo, Indijos gatvėse kasdien protestuoja būriai žmonių. Įtariamieji slepiami nuo visuomenės, nes policija baiminasi agresyvių protestuotojų išpuolių. Dar vienas teismo posėdis numatomas jau rytoj, šeštadienį.

Kol kas, nei vienas advokatas nesutiko ginti 6 prievartautojų. Paklausti, kodėl taip pasielgė, vyrai atsakė: „Norėjome ją pamokyti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fU

fU portretas
ISSIGIMELIAI!!!!

mmmhmmm

mmmhmmm portretas
Reiktų kažką panaus jiems padaryt su tom žarnom. Gal ant bambuko pasodint.

www

www portretas
juos visus pasodinti ant karsto jiesmo akis uz aki.....
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių