H. Chavezo kvėpavimo problema nesibaigė

Vėžiu sergantis Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas vis dar kenčia nuo kvėpavimo problemų ir tos būklės plėtotė „nebuvo palanki“, - ketvirtadienį sakė informacijos ministras.

H.Chavezas, kuris pirmadienį grįžo į Venesuelą po ketvirtos vėžio operacijos ir daugiau kaip dviejų mėnesių gydymosi Kuboje, bus toliau gydomas dėl tos kvėpavimo problemos, sakė Ernesto Villegasas.

„Medicininis gydymas dėl pagrindinės ligos (vėžio) tęsiamas kol kas be reikšmingo neigiamo poveikio“, - sakoma jo pareiškime, kuris buvo perskaitytas per šalies televizijos ir radijo stotis.

H.Chavezas „toliau bendrauja su kitais šeimos nariais ir vyriausybės politine komanda, ir glaudžiai bendradarbiauja su medikų komanda“, pridūrė E.Villegasas.

Apie savo sugrįžimą prezidentas šį kartą pranešė ne sau būdingu pompastišku ir visose Venesuelos gyvenimo srityse dalyvaujančio lyderio stiliumi, o per „Twitter“.

Nuo pat jo operacijos, atliktos gruodžio 11 dieną, vienintelės paskelbtos jo nuotraukos pasirodė beveik prieš savaitę. Jose H.Chavezas matyti gulintis lovoje, bet besišypsantis, peržvelgiantis laikraštį, o šalia jo matyti dvi jo dukros.


Šiame straipsnyje: Hugo ChavezasVenesuelavėžys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių