Garsiausi pasaulyje dvyniai – Jackas ir Finnas Harriesai (foto)

Atsitiktinai „susukti“, linksmi, egzotiški, nepagarbūs, už širdies griebiantys vaizdo siužetai, kuriuos galite rasti viename „JacksPot“ kanale, iš pradžių buvo skirti ryšiui su buvusiais Jacko ir Finno Harriesų mokyklos draugais palaikyti.

Dabar gerbėjai juos persekioja net ir atostogų metu Šri Lankoje – prie namo stato palapines ir juos „sergi“. 19-mečių vaikinų video filmukai, jau spėjo „susižerti“ 50 milijonų peržiūrų, skelbia „The Daily Mail“.

Jų tėvas – karalienės Britų akademijos apdovanojimą pelnęs prodiuseris Andy Harries, motina – dokumentinių filmų režisierė ir rašytoja Rebecca Frayn.

Jų  seneliai (tėvai iš motinos pusės) apdovanojimus pelnęs romanistas ir dramaturgas Michael Frayn ir žurnalistė Claire Tomalin.

Jack dar 13-kos būdamas įsisuko į „Channel 4“ televizijos šou „School of Comedy“, vėliau nusifilmavo KFC (Kentucky Fried Chicken) reklamoje, o tada ėmė kurti filmukus namų aplinkoje, pavyzdžiui, kaip sekasi važinėtis vienračiu miegamajame. Į tokį „žaidimą“ jis įtraukė ir brolį. Dvyniai sugeba ne tik pasišaipyti iš „Cinnamon Challenge“, bet ir išsamiai papasakoti apie AIDS sukeltą krizę Pietų Afrikoje.

Dabar jie įregistravo naują kompaniją „Digital Natives Studios“ , „JacksGap“ kanalas pagal dydį yra 144 vietoje tarp visų „YouTube" kanalų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu ir

nu ir portretas
ir į ką čia reikia žiūrėti? kame čia profesionalumas???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių