G. Depardieu lėktuvu atvyko į Sočį susitikti su V. Putinu

Garsusis prancūzų aktorius Gerardas Depardieu  užsakomuoju reisu atskrido į Sočį, pranešė šeštadienį agentūrai „Interfax“ šaltiniai oro transporto tarnyboje.

„Oficialiai vizito tikslas nėra žinomas. Tačiau spėjama, kad šiandien vakare jam bus įteiktas rusiškas pasas“, - sakė vienas agentūros pašnekovų.

Tuo tarpu AFP susisiekus su Kremliumi, buvo pasakyta, kad G.Depardieu atvyko susitikti su prezidentu Vladimiru Putinu.

„Ponas Depardieu į Sočį atvyko privataus vizito. Mes tikimės, kad šįvakar jis susitiks su Vladimiru Putinu“, - sakė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas, pridurdamas, kad 64-erių aktoriui G.Depardieu šio susitikimo metu bus įteiktas naujas pasas.

Anksčiau buvo pranešta, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sausio 3 dieną pasirašė įsaką dėl Rusijos pilietybės suteikimo G.Depardieu.

Įžymusis aktorius atsisakė Prancūzijos pilietybės, protestuodamas prieš valdžios sprendimą padidinti mokestį už didesnes nei milijono eurų (3,45 mln. litų) metines pajamas iki 75 procentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

užkurinė

užkurinė portretas
Š-das,jis man niekada nepatiko...tegu smirda pas Putiną,Prancūzija bus švaresnė

Kaunietė

Kaunietė portretas
Mes smerkiame Depardje...o gal geriau pasižiūrėkime į savuosius turtuolius? Prancūzas atsisakė pilietybės, o Lietuvoje greitai būtų pakeistas įstatymas turtuolių naudai. Taigi, išvada tokia- nukentėjo vienas asmuo, bet ne visa valstybė.

ananakis

ananakis portretas
Ponui Deportje tik 56 metai,be rusisko paso jis negali vaidint Rasputino,tokie nauji rusiski istatymai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių