„Eksbitlas“ McCartney veda savo draugę amerikietę

„Eksbitlas“ Paulas McCartney (Polas Makartnis) sekmadienį per civilinę ceremoniją Londone susituoks su turtinga nuotaka iš Niujorko Nancy Shevell (Nensi Ševel), praneša britų laikraščiai.

Bulvariniai leidiniai „Daily Mirror“ ir „The Sun“ šeštadienį rašo, kad P.McCartney ir N.Shevell, kurie pareiškimus tuoktis parašė praėjusį mėnesį, žiedus sumainys Londono Marilibeno metrikacijos biure, stebint 30-čiai kviestinių svečių.

„Eksbitlui“ tai bus jau trečioji santuoka; ji bus įregistruota ten pat, kur P.McCartney 1969 metais, būdamas „bitlų“ šlovės viršūnėje, vedė velionę pirmąją žmoną Lindą, kuri 1998-aisiais mirė nuo krūties vėžio.

„Taryba jiems suteikė specialų leidimą tuoktis sekmadienį, ir jie savo vestuvėms pasirinko dieną, kuri būtų buvusi 71-asis jaunikio buvusio grupės draugo Johno Lennono (Džono Lenono) gimtadienis“, - rašo „Daily Mirror“.

Iš P.McCartney ir J.Lennono bendradarbiavimo „The Beatles“ 7-ajame dešimtmetyje gimė vienos garsiausių ir populiariausių pastarųjų 50-ies metų popmuzikos dainų.

„Daily Mirror“ cituoja P.McCartney artimą šaltinį, kuris sakė: „Vestuvės vyksta taip, kaip Paulas ir Nancy puoselėjo visus santykius - netraukiant dėmesio, santūriai ir gera valia. Nė vienas jų nenori didelio triukšmo ... ir pagrindinis abiejų prioritetas buvo šeima“.

Po santuokos įregistravimo ceremonijos P.McCartney sode įvyks priėmimas, teigiama straipsnyje.

51 metų N.Shevell, kuri yra išsiskyrusi, ir 69 metų P.McCartney susitikinėti, kaip manoma, pradėjo po jo skandalingo išsiskyrimo su antrąja žmona, buvusia manekene Heather Mills (Heter Mils).

P.McCartney ir H.Mills susituokė 2002 metais per prašmatnią ceremoniją vienoje Airijos pilyje. Tos vestuvės, kaip apskaičiavo žurnalai, kainavo maždaug 3,2 mln. dolerių.

Po ketverių metų jiedu patvirtino, kad išsiskyrė, ir dėl to apkaltino žiniasklaidos kišimąsi į jų privatų gyvenimą. 2008 metais skyrybos buvo įteisintos.

P.McCartney iš santuokos su Linda turi sūnų, dvi dukteris ir podukrą, o iš santuokos su H.Mills - vieną dukterį.


Šiame straipsnyje: Paulas McCartneyNancy Shevell

NAUJAUSI KOMENTARAI

senas Kaunietis

senas Kaunietis portretas
pagarba jam
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių