Du britai bando atsikratyti „apsėsto“ senovinio veidrodžio

Du britai tikisi, kad nelaimę į jų namus atnešęs Viktorijos laikų veidrodis greitai atsidurs drąsaus pirkėjo namuose, rašo dailymail.co.uk.

Studentas Josephas Birchas ir dailininkas Sotiris Charmalambous prieš penkis mėnesius, eidami pro konteinerį, rado gerai išsilaikiusi antikvarinį veidrodį. Nieko nelaukę, vaikinai „lobį“ parsinešė namo.

Tačiau tokį savo poelgį jie dabar vadina klaida - nuo to laiko, kai veidrodis atsidūrė jų namuose, vaikinai gyvena baimėje, nuolatos serga ir t.t. Jie teigia, kad veidrodis yra apsėstas.

J. Birchas pasakoja, kad veidrodyje dienomis dažnai matosi juodos judančios dėmes, o naktimis - nepaaiškinamos šviesos. 20-metis vaikinas dažnai naktimis pabunda nuo klaikių košmarų ir jausdamas duriantį skausmą įvairiose kūno vietose. Jo kantrybė baigėsi, kai vaikinas ryte ant viso kūno pamatė keistus įbrėžimus, o namuose ėmė „skraidyti“ įvairūs daiktai.

Dabar veidrodis parduodamas aukcione „EBAY“. Aprašyme nurodyta, kad pirkėjas privalo būti drąsus ir aiškiai suprasti, kad veidrodis yra „apsėstas“.

„Tiesiog nenoriu jo savo namuose. Nemanau, kad būtų teisinga neįspėti dėl galimo pavojaus“, - į skeptikų pajuokas atsako J. Birchas.

Neaišku, ar vaikinams pavyko jį parduodi, nors aukcionas jau baigėsi.

Daugiau informacijos ir nuotraukų rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jis

Jis portretas
Du britai per daug vartojo žolės.

štai

štai portretas
kaip reikia iš nieko pinigus gauti

tikrai

tikrai portretas
parsinese uz dyka , dar nori parduot , nesk atgal kur radai ir sventik namus ,kitaip bus sakes :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių