Bulgarijoje filmuojant „Nesunaikinami 2“ žuvo kaskadininkas

Vienas kaskadininkas žuvo, o kitas buvo sužeistas Bulgarijoje filmuojant žvaigždžių kupiną Holivudo veiksmo filmą „Nesunaikinami 2“ (The Expendables 2), pranešė prodiuserių bendrovė.

Šis incidentas įvyko praeitą ketvirtadienį, filmuojant sprogimo guminėje valtyje sceną prie užtvankos Ognianovo ežere Bulgarijos pietvakariuose, nurodė žiniasklaida.

Nelaimingas atsitikimas „nulėmė vieno žmogau žūtį ir kito sužalojimą“, sakoma prodiuserių atstovo elektroniniame laiške naujienų agentūrai AFP. Tuo tarpu anglų kalba leidžiamas laikraštis „Sofia Echo“ nurodė, kad sužeistas kaskadininkas buvo operuojamas penkias valandas.

Filmo, kurio scenarijų parašė Holivudo žvaigždė Sylvesteris Stallone (Silvesteris Stalonė), pagrindiniai filmavimo darbai vyksta kalnų kurorte Banske, esančiame už pustrečios valandos kelio nuo Ognianovo ežero, nurodė prodiuserių atstovas.

„Labai apgailestaudami patvirtiname šį nelaimingą atsitikimą, - sakoma bendrovės “Image/Millennium Films„ pranešime. - Mūsų širdys - su šios tragedijos aukų šeimomis ir filmavimo dalyviais, kuriuos tai paveikė.“

„Filmo kūrėjai glaudžiai bendradarbiauja su pareigūnais, reaguojant į šią nelaimę ir ją tiriant“, - pridūrė prodiuseriai, kurie daugiau šio incidento detalių nepateikė.

„Nesunaikinami 2“, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka S.Stallone, taip pat Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcenegeris), Bruce'as Willisas (Briusas Vilisas) ir Jeanas Claude'as Van Damme'as (Žanas Klodas Van Damas), yra 2010 metais sukurto populiaraus veiksmo filmo tęsinys.

Naujasis filmas kino teatrus turėtų pasiekti ateinantį rugpjūtį.


Šiame straipsnyje: Nesunaikinami 2

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių