Britai laukia naujos princesės Dianos

Šią savaitę Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovams pranešus džiugią žinią, kad Kembridžo hercogo princo Williamo žmona Kate laukiasi, britai spėlioja, kas taps trečiuoju eilėje karališkojo sosto paveldėtoju. Gyventojų aistras kursto ir lažybų kontoros, pasiūliusios lažintis dėl naujagimio lyties ir vardo.

Daugiausiai britų, kaip rodo interneto lažybų bendrovės „Unibet“ duomenys, tiki ir stato už tai, kad Williamui ir Kate gims dukra, o tėvai jai suteiks prieš 15 metų autoavarijoje tragiškai žuvusios princo Williamo motinos Dianos vardą. Dėl tokio dukters vardo lažinamasi mažiausiu santykiu – 5,00.

Kiti aukščiausiai vertinami galimi princesės vardai – Mary, Victoria,  Alice ir Elizabeth.

„Įdomu tai, kad nors statistiškai yra didesnė tikimybė gimti berniukui, dauguma besilažinančių tiki, kad karališkoji pora susilauks mergaitės“, – sakė „Unibet“ lažybų tarpininkas Anthony Cousins.

Jeigu vis tik pora susilauktų berniuko, tikimasi, kad jaunasis princas gautų Philipo, Richardo, Johno, George, Frederickoarba senelio Velso princo Charleso vardą.

Kol kas taip pat neatmetama tikimybė, kad princas Williamas ir hercogienė Kate gali susilaukti dvynukų, tačiau tokia galimybė vertinama vos 10-čia procentų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių