B. Obama nubraukdamas ašarą gedi nužudytų pradinukų

JAV prezidentas Barackas Obama, šluostydamas ašaras ir stengdamasis susikaupti, penktadienį pareiškė užuojautą dėl žuvusiųjų per šaudymą vienoje Konektikuto mokyklų ir pažadėjo imtis „reikšmingų“ veiksmų, kad tragedijos su šaudymais liautųsi.

„Dauguma žuvusiųjų buvo vaikai, nuostabūs vaikučiai, nuo penkerių iki dešimties metų amžiaus, - kalbėjo B.Obama. - Jų laukė visas gyvenimas, gimtadieniai, mokyklų baigimas, sutuoktuvės, jų pačių vaikai“.

B.Obama nutilo kelioms sekundėms, sunkiai kvėpavo, nubraukdamas akių kampučiuose ištryškusias ašaras, pirmą kartą reaguodamas Baltųjų rūmų spaudos konferencijų salėje į 27 žmonių, tarp kurių buvo 20 vaikų, žūtį.

„Tarp kritusiųjų buvo ir mokytojų, vyrų ir moterų, kurie pašventė savo gyvenimą, kad padėtų vaikams įgyvendinti savo svajones“, - tęsė B.Obama.

„Esame sukrėsti šiandien, dėl šių vaikučių tėvų ir senelių, sesių ir brolių ir savo artimųjų netekusių šeimų“, - kalbėjo jis.

„Mes, kaip valstybė, esame tai patyrę per daug kartų“, - pridūrė jis, primindamas apie kitas žudynes - Kolorade, Oregone, Viskonsine.

„Šios seniūnijos yra mūsų seniūnijos, šie vaikai yra mūsų vaikai, - tęsė B.Obama. Mes turime susitelkti ir imtis reikšmingų veiksmų, kad būtų išvengta tokių tragedijų, nepaisant politikos“.


Šiame straipsnyje: Barackas ObamaSusišaudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fe

fe portretas
Slyksti man to Obamos vaidyba. Visada, kai tik kokia tagedija taip ir braukia asarele, o momento nuotrauka iskarto atsiranda visuose portalu tituliniuose puslapiuose. Vaje vaje koks jautrus, nors is tikro jam nei silta nei salta del auku.

x

x portretas
Tegul keicia ginklu kontroles ir pardavimo istatymus! o tai darbar kiekvienas gali nusipirkt ginkla net prekybos centruose..... ginklu kiekis kuri gali turet gyventojas neribojamas! kas per nesamones?!

štai

štai portretas
tegul daugiau prisikuria šėtoniškų filmų,tegul paleistuvauja,štai viso šito pasekme
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių