Azerbaidžane mirė armėnų snaiperio pašautas karys

Azerbaidžano karys, kuris liepą buvo pašautas armėnų snaiperio atokiame Nachičevanės eksklave, mirė ligoninėje, šeštadienį pranešė Baku gynybos ministerija.

Ministerija nurodė, kad karys Rabis Džafarovas mirė penktadienio vakarą.

„Liepos 13 dieną jis buvo sužeistas į galvą snaiperio, šovusio iš Armėnijos pusės“, - sakoma ministerijos pranešime.

Kaip pranešama, R.Džafarovas buvo jau 14-asis karys, žuvęs šiais metais per Armėnijos ir Azerbaidžano pajėgų susišaudymus. Abi šalys nėra visiškai išsprendusios konflikto dėl ginčijamo Kalnų Karabacho regiono, dėl kurio kariavo praeito amžiaus 10-ajame dešimtmetyje.

Tuo tarpu Armėnijos gynybos ministerija paneigė, kad azerbaidžanietis karys Nachičevanės eksklave buvo pašautas jos pajėgų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
is vienos puses itakingi armenai , is kitos puses turtingi nafta ir dujomis azerbaidzanieciais ... ir kalnu karabacho pulinys vis tiek tures buti sutvarkytas , tik klausimas ar uzteks proto ir valios tai pradeti daryti dabar , ar tai bus panasu i netiketa ugnikalnio issiverzima , kuris nusines tukstancius gyvybiu ir regione sukels didele itampa , bei lokalius karus .. ir kol kas visiskai neaisku kaip elgsis nato ir jos dalis turkija , bei rusija .. bei mazesni kaimynai , kaip gruzija ... taip pat , jei nato kada nors suduos smugi iranui , tai neaisku kaip siame konflikte elgsis iranas , ar palaikys musulmoniska azerbaidzana , ar uzpyks ant azerbaidzano ir ju labai artimu draugu turku , ir parems armenija ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių