Australijoje sūnus nužudė tėvą ir nupjovė jam galvą

Australijos pareigūnai ketvirtadienį pateikė kaltinimus dėl žmogžudystės vyrui, kuris, kaip įtariama, nužudė savo tėvą ir nupjovė jam galvą, kai jis mėgino įsikišti į sūnaus ir jo motinos barnį.

Manoma, kad 69 metų Touficas Zahabas žuvo nuo smūgių plyta ir peiliu savo namuose viename vakariniame Sidnėjaus priemiestyje.

Policija patvirtino, kad to vyro galva buvo nupjauta ir kad jo žmona gydoma dėl patirto sukrėtimo po išpuolio, kurį matomai įvykdė jųdviejų 42 metų sūnus Khoderas.

„Vienam vyrui pateikti kaltinimai dėl žmogžudystės, susiję su vieno vyro mirtimi Bankstaune šį rytą, - sakoma policijos pranešime. - Policija buvo iškviesta į tuos namus ... šiandien tuojau po 6 val., reaguojant į pranešimus apie buitinio smurto incidentą.“

Khoderas buvo suimtas tame name po trumpų grumtynių su pareigūnas. Vėliau jam pateikti kaltinimai dėl tėvo nužudymo, taip pat dėl žmonių ir policijos pareigūnų užpuolimo.

„Vaizdas įvykio vietoje buvo sukrečiantis. Šis rytas buvo sunkus tiek tai šeimai, tiek policija, o greitosios pagalbos (darbuotojai) šiuo metu rūpinasi jų gerove“, - sakė Bankstauno policijos viršininko pareigas einantis Glenas Fitzgeraldas.

Prie to namo susirinkę artimieji sakė žiniasklaidai, kad sūnus nustūmė savo motiną nuo laiptų, o vėliau subadė peiliu tėvą, kai jis mėgino įsikišti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių