Atskleista žiauriai išprievartautos indės studentės tapatybė

Žiauriai išprievartautos ir mirusios indės studentės tėvas davė sutikimą paviešinti merginos vardą. Tėvas pasakė: „Jos vardas buvo Jyoti ir aš ja didžiavausi“, rašo dailymail.co.uk.

Badri Singh Pandey teigė, jog nori, kad pasaulis sužinotų jo dukros vardą. „Didžiuojuosi ja. Tikiuosi, jos vardo paviešinimas suteiks stiprybės moterims, kurioms teko išgyventi panašias atakas“, - pasakojo B. S. Pandey.

Gedintis tėvas prisipažino, kad tikisi dalyvauti visuose teismo posėdžiuose ir sako akimis pamatyti dukters užpuolikus. „Noriu pamatyti, kaip jie yra nuteisiami už savo barbarišką elgesį. Tikiuosi, jiems bus skirta mirties bausmė“, - kalbėjo B. S. Pandey.

Jyoti mirė gruodžio 29 dieną, po 13 dienų trukusios kovos už gyvybę. 1diena.lt jau rašė, kad prievartavimo metu merginai net buvo gyvai ištrauktos žarnos. Jyoti buvo atliktos dvi operacijos, tačiau medikai jau buvo bejėgiai.

Per 13 dienų, praleistų ligoninėje, mergina buvo kelis kartus atgavusi sąmonę, bet su šeimos nariais galėjo bendrauti tik rašteliais.

„Jai į burną buvo įvesta maitinimo žarnelė, todėl Jyoti negalėjo aiškiai kalbėti. Ji mums rašė, kad nori išgyventi“, - apie paskutines dukros dienas pasakojo B. S. Pandey.

Policija atskleidė 6 prievartautojus, kuriems pateikti kaltinimai. Teismas davė sutikimą juos įkalinti dar iki sausio 19 d., kada turėtų vykti dar vienas posėdis. Užpuolikų greičiausiai laukia mirties bausmė.

Brutalus išpuolis prieš 23 metų studentę ir jos mirtis sukrėtė ne tik Indiją, bet ir visą pasaulį. Į gatves išėjo tūkstančiai žmonių. Protestuose susirinkę žmonės viliasi, kad panašių atakų prieš moteris daugiau nebus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių