Ar bus pateikti kaltinimai už melagingą skambutį į ligoninę?

Britų pareigūnai sako, kad prokurorai svarsto, ar pateikti kaltinimus dėl melagingo skambučio į Kembridžo kunigaikštienės ligoninę, po kurio nusižudė į jį atsiliepusi slaugytoja.

Du australų didžėjai, apsimetę karaliene Elžbieta II ir jos sūnumi princu Čarlzu, anksčiau šį mėnesį paskambino į Londono Karaliaus Eduardo VII ligoninę ir teiravosi apie Kembridžo kunigaikštienės būklę. Kūdikio besilaukianti kunigaikštienė, kuri anksčiau buvo žinoma kaip Keit Midlton, ligoninėje gulėjo dėl itin stipraus rytinio pykinimo.

Apsimestinis aristokratiškas didžėjų akcentas apkvailino 46 metų slaugytoją Džasintą Saldanju, kuri sujungė juos su kolega, ir šis, savo ruožtu, detaliai papasakojo apie Kate būklę.

Kelios dienos po to, kai skambučio įrašas buvo paskelbtas visame pasaulyje, Dž. Saldanju buvo rasta pasikorusi savo kambaryje.

Policija šeštadienį nurodė, kad prokurorai nagrinėja šią įtariamos savižudybės bylą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
Didžėjai tai mazoji blogybe kritiko, bet matyt pradejo karaliskoji šeima visaip slauge gąsdinti tai tą spaudimo neatlaikė ir pasikorė. Tai kas ten per velnio vaikas gims, jei dar negimęs gyvybę nusinešė. Ir kas ten per šeimynėlė, jeį jiems nieko sento nėra , jau per juos nebe pirmamirtis , mokesčiu nemokėjimas ir savęs aukštinimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių