Anglijoje per 14 mėnesių - 2400 nuo pedofilų nukentėjusių vaikų

Didžiojoje Britanijos vaikų lytinis išnaudojimas yra pasiekęs itin didelį mastą - per 14 mėnesių laikotarpį buvo nustatyta daugiau nei 2 400 nukentėjusiųjų, sakoma naujoje išsamioje ataskaitoje.

Vaikų komisijos biuro trečiadienį paskelbtoje tarpinėje ataskaitoje taip pat nurodoma, jog dar apie 16,5 tūkst. vaikų patiria didelę lytinės prievartos riziką.

Šis dokumentas buvo paskelbtas po kelių pranešimų apie „globos“ incidentus, kai pedofilų grupės išnaudodavo nepilnametes mergaites.

Britanijos policija ir visuomeninis transliuotojas pastaruoju metu taip pat sulaukė griežtos kritikos dėl nesugebėjimo imtis veiksmų prieš velionį šou verslo žvaigždę Jimmy Savile'į, kuris, kaip įtariama, išnaudojo ne vieną mergaitę.

Komisija nustatė, kad vaikų išnaudojimo mastas didesnis nei manyta ir kad daugeliui aukų nebuvo suteikta profesionali pagalba, o nusikaltimai prieš nepilnamečius nebūdavo fiksuojami.


Šiame straipsnyje: pedofilijapedofilas

NAUJAUSI KOMENTARAI

rupinkimes

rupinkimes portretas
apie savo vaikus ir kiek ju pas mus prievartauja pedofilai,tik niekas nejiesko ,o tik dar jiems padeda,grobdami is namu ir atiduodami motinoms -sutenerems! darykim tvarka viena karta pas save....

Ka reiks teisti

Ka reiks teisti portretas
Tik Lietuvoje ju nera,kol neateis ziniu is Europos,o kas tada????????

paminklas

paminklas  portretas
Marijos žemėje pedofilų nėra.Deja visur kitur jie teisiami.Garliavos mergaitę ,nukentėjusią nuo pedofilų galima su valdžios palaiminimu, pasitelkus 240 ginkluotų policininkų grąžinti sutenerei motinai.. Tik Lietuvoje tuoj bus statomas paminklas" nekaltai "Stankūnaitei ir pedofilams.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių