Afganistano karys nušovė keturis karius iš Prancūzijos

Afganistano rytuose vienas afganų karys penktadienį nušovė keturis prancūzų karius, o dar 16 sužeidė, pranešė NATO atstovas ir afganai pareigūnai.

„Vyras, vilkintis Afganistano armijos uniformą, pradėjo šaudyti į Prancūzijos piliečius, iš kurių keturis nužudė ir 16 sužeidė, šį rytą Kapisos provincijos Tagabo rajone“, - vienas saugumo pareigūnas, pageidavęs neviešinti savo vardo, sakė naujienų agentūrai AFP.

NATO vadovaujamų pajėgų atstovas nurodė, kad keturi Aljanso kariai buvo nušauti ir kad jų žudikas buvo suimtas, tačiau neatskleidė, kurios šalies kariai tapo jo aukomis.

„Keturi Tarptautinių saugumo paramos pajėgų (ISAF) nariai buvo nukauti šiandien Afganistano rytuose vieno Afganistano nacionalinės armijos nario“, - sakoma NATO pranešime.

Šioje šalyje vis dažniau pasitaiko incidentų, kai afganų kariai nukreipia ginklus prieš 130 tūkst. karių turinčių NATO ir JAV vadovaujamų pajėgų, besikaunančių su Talibano sukilėliais, narius.

Prancūzijos kariai apsupo savo bazę Kapisoje ir neleidžia prie jos prisiartinti jokiems afganų kariams, vienas saugumo šaltinis sakė AFP.


Šiame straipsnyje: Afganistanaskariai

NAUJAUSI KOMENTARAI

na ne taip

na  ne  taip portretas
lengvai skudurus isnesit nenubausti , ir manau reiketu rasyt ne zudikas , o kovotojas uz afganistano laisve ir nepriklausomybe nuo uzsienio okupantu. nes kaip raso apie savo pakrumiu banditus , juos ivardija didvyriais , na o kaip afganistano kovotojus tai jau zudikais.

lietuvis

lietuvis portretas
teisingai padare,kuo daugiau okupantu pasius namo metalinese dezese,tuo greiciau Afganistanas atsikratys okupantu jungo,saunuoliai talibai taip ir toliau kovokit
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių