17-metė: mane 5 metus prievartavo pedofilas patėvis

„Iš manęs pavogė vaikystę“, - taip kalbėjo 17 metų Danii Wiblin, kurios patėvis ją žaginti pradėjo, kai merginai buvo tik 11 metų.

Drąsi paauglė britų dienraščiui „Dailymail“ pirmą kartą prabilo apie patirtą prievartą ir 5 metus trukusį siaubą.

Po to, kai D. Wiblin apie žaginimus prabilo viešai, jos patėvis Alanas Harrisonas buvo nuteistas 12 metų kalėjimo bausme.

Teisme pedofilas prisipažino, kad 11 kartų santykiavo su vaikais, 9 iš jų - su D. Wiblin. Be to, vyras dar darydavo žaginamų vaikų nuotraukas, kurias platino tarp kitų pedofilų.

D. Wiblin prisipažino, kad patėvis iš jos atėmė gražiausias dienas: „Tik neseniai supratau, negaliu leisti jam sugadinti mano likusio gyvenimo“.

A. Harrisonas žagindamas mergaitę nenaudojo jokios apsaugos, o prieš aktą nugirdydavo alkoholiu, tam „kad viskas vyktų lengviau“.

Paauglė taip pat pasakojo, kad dėl seksualinės prievartos būdama 11 metų pradėjo rūkyti, ne kartą bandė narkotines medžiagas, žalojo save. Sulaukusi 13 metų, D. Wiblin kreipėsi į policiją, tačiau netrukus kaltinimus atsiėmė, nes niekas ja nepatikėjo.

D. Wiblin antrą kartą į policiją nuėjo šių metų sausį. A. Harrisonas bandė merginą atkalbėti, grasino susidorojimu.

„Esu dėkinga pareigūnams, kurie manimi patikėjo. Po pokalbio su nepilnamečių apsaugos inspektore, į kambarį įėjo detektyvas ir pasakė man: “Aš tikiu tavimi, mes visi tavi tikime„. Pirmą kartą pasijaučiau, kad nesu viena“,- atviravo D. Wiblin.

„Jeigu ne tie pareigūnai, dabar manęs čia nebūtų. Įgavau stiprybės ir nusprendžiau viską pradėti nuo pradžių“, - už pagalbą dėkojo D. Wiblin.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesuprantu

nesuprantu portretas
As niekaip nesuprantu,kodel pasaulis tokiais iskrypeliais neatsikrato,duokit rimtas bausmes ir isnyks tie issigimeliai.

liudna

liudna portretas
bet zmoniu degradacijos lygis vis dideja

Egis

Egis portretas
Tokiu svolacius reikia rimtai bausti o ne kokius 5 metus duoti Manau labai tiktu tokiems sluota i sikna sukisti ir per LAISVES ALEJA paleisti . Jeigu jie iskripe tai ir bausmes jiems turi buti iskripusios tada supras kito zmogaus , vaiko kancia
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių