15-metė klasėje išprievartauta matant mokytojai

Psichikos sutrikimų turinti 15-metė iš Niujorko (JAV) patyrė grupinį išprievartavimą. Mergina išniekinta tiesiog mokytojos akyse, rašo dailymail.co.uk.

Mergina, kuri identifikuojama tik inicialais K. J., buvo prievartaujama net 10 minučių. Siaubingą aktą atliko du bendraklasiai: vienas žagino, kitas - laikė merginą ir trenkdavo į galvą, kai ji tik bandydavo pabėgti.

Apie dukros išprievartavimą policijai pranešė merginos tėvai. Jų teigimu, viskas vyko pamokos metu, matant mokytojai, nors ši nedarė nieko.

Pati 15-metė bandė kreiptis į mokyklos socialinį darbuotoją, tačiau nei niekas taip ir nesusisiekė su policija.

Merginos užpuolikai - gerai žinomi mokyklos chuliganai. Paauglės motina teigia, kad jos dukra buvo užgauliojama ištisus mėnesius. Ji net bandė 15-metę perkelti į kitą mokyklą, tačiau tam nebuvo duotas sutikimas.

Kai praeitą gruodį mergina pasiskundė, jog yra užgauliojama vieno bendramokslio, mokyklos direktorius ją ir tą vaikiną uždarė viename kambaryje tam, kad „jie kalbėdami išspręstų savo problemas“. 15-metė kambarį paliko su mėlyne po akimi.

Mokyklos direktoriaus Ed Dana teigimu, šiuo metu atliekamas tyrimas, o prievartavimą mačiusi mokytoja atleista.

„Norime, kad mūsų bendruomenė žinotų, jog mūsų pedagogai turi aukščiausias kvalifikacijas. Vaikų saugumas yra mūsų pirmasis prioritetas“, - kalbėjo E. Dana



NAUJAUSI KOMENTARAI

Maumas

Maumas portretas
Come on , guys! They are nasty animals!

kiesa

kiesa portretas
vaiku bausti negalima jie turi teisiu degraduoja amerika

na

na portretas
koks durnas skelbia išprievartavimus Amerikoj čia pas mūs Lietuvoj? tikrai nėra ką rašyti? Geriau poezijos geros išspausdinkit, būs vertingiau
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių