15 mėnesių mergaitė mirė po žiauraus išprievartavimo

Airiją sukrėtė neregėto žiaurumo pedofilijos skandalas. 15 mėnesių mergaitė buvo taip žiauriai prievartaujama, kad mirė nuo patirtų sužalojimų, rašo dailymail.co.uk.

Kai vieniša motina Rachael Martin susipažino su 33 metų Barry McCarney, niekas net galėjo pagalvoti, kaip tragiškai baigsis jų draugystė.

Poros santykiai vystėsi labai greitai - moteris vos po 3 mėnesių pažinties pakvietė B. McCarney apsigyventi jos namuose. R. Martin iki šiol tvirtina, kad neįtarė, jog jos mylimasis tvirkino mažametę dukrą.

Kol vieną dieną į ligoninę įlėkė B. McCarney. Vyras atrodė išsigandęs, nes jo rankose buvo mirštanti R. Martin dukrelė. Deja, medikai jai jau padėti nebegalėjo - mergaitė mirė kitą dieną.

Atlikus skrodimą, paaiškėjo, kad vaikui sulaužytas 21 šonkaulis, išdraskyti lytiniai organai, visas kūnelis nusėtas mėlynėmis ir t.t. Nustatyta, kad mirties priežastis - mirtina galvos trauma.

Tačiau B. McCarney prisiėmė aukos vaidmenį ir tvirtino, kad jį labai sukrėtė vaikelio mirtis, o visą kaltę suvertė savo draugei.

Tik vėliau paaiškėjo, kad tikrasis vaiko mirties kaltininkas yra B. McCarney. Būtent jo žiauraus prievartavimo neatlaikė gležnas 15 mėnesių mergaitės kūnelis.

Bylai vadovavę pareigūnai prisipažino, kad negali paaiškinti tokio žmogaus žiaurumo ir vaidina tai žiauriausiu pedofilijos atveju šalies istorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anupras

anupras portretas
uztat pas mus pedofilijos ner, vat...

sara

sara portretas
Kam čia tokias baisybes rašot, juk Lietuvoje pedofilijos nėra, čia tik geri dėdės gyvena, kurie pasiaukojamai rūpinasi svetimais vaikais ir jų mamyčių gerbūviu.

arnas

arnas portretas
pas mus nera pedofilijos ,siaip dedes vaiku globejais pasidaro ,i namus vaiksto,lanko...
VISI KOMENTARAI 73

Galerijos

Daugiau straipsnių