Dainininko T.Lukoševičiaus motina teisme gėdijo nukentėjusius žmones

Prieš pirmąjį teismo posėdį buvusio grupės „N.E.O.“ nario Tado Lukoševičiaus motina gėdijo nukentėjusiuosius, kaltindama juos melu.

„Kaip jiems negėda sakyti, kad mano sūnus skolingas šimtus tūkstančius litų. Tegul visi žino, kad jie meluoja, tai verslininkų keršto planas, nežinia dėl ko noras sūnų įkišti į kalėjimą“, – kalbėjo žurnalistams prieš  teismo posėdį Dalia Lukoševičienė.

Vienai iš nukentėjusiųjų paklausus, kodėl jiems turėtų būti gėda dėl savo prarastų pinigų, motina jiems ėmė aiškinti, kad T.Lukoševičius tik laikinai turėjo finansinių sunkumų, bet nėra joks aferistas.

Penktadienį Kauno miesto apylinkės teisme turėjo įvykti pirmasis posėdis, kuriame pagaliau dalyvavo T.Lukoševičius, įtariamas sukčiavimu buvęs grupės „N.E.O“ dainininkas. Iki tol kelis posėdžius tekdavo atidėti, nes T.Lukoševičius į juos neatvykdavo be pateisinamos priežasties. Tada buvo paskelbta jo paieška, o policijai jį suradus, teismas leido įtariamąjį suimti trim mėnesiams.

Tačiau teismo posėdį vėl teko atidėti iki sausio pabaigos. T.Lukoševičius pareiškė, kad nenori valstybės paskirtos gynėjos. „Pas ankstesnę advokatę liko parengti klausimai, visa byla“, – kalbėjo įtariamasis.

Su advokate sutartį buvo sudariusi T.Lukoševičiaus motina, tačiau, pasak D.Lukoševičienės ją nutraukė pati gynėja. Teismo posėdžio išvakarėse T.Lukoševičiui atstovauti skirta valstybės teisininkė.

T.Lukoševičius žadėjo, kad dėl ankstesnės advokatės atstovavimo byloje bus susitarta iki metų pabaigos.

Šviesaus atminimo dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus kaltinamas ne tik iššvaistęs svetimus pinigus, bet ir apgavęs žmones, iš kurių skolinosi pinigus ir jų negrąžino.

Keturi žmonės kaltina T.Lukoševičių, kad šis negrąžina jiems 400 tūkst. litų. D.Lukoševičienė tvirtina, kad jos sūnus skolingas dešimt kartų mažiau.

„Jam buvo pakišti pasirašyti vekseliai su daug kartų didesnėmis sumomis, o sūnus sutiko nesitikėdamas nieko blogo. Jam perkant butą reikėjo surinkti trūkstamą sumą pinigų prie banko paskolos. Jis yra labai sąžiningas, kaip ir aš“, – portalui kaunodiena.lt tvirtino D.Lukoševičienė.


Šiame straipsnyje: NEOTadas Lukoševičiusteismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
„Jam buvo pakišti pasirašyti vekseliai su daug kartų didesnėmis sumomis, o sūnus sutiko nesitikėdamas nieko blogo." Kokia grazi Kaledine pasaka :-)

DAGYVENOME

DAGYVENOME portretas
Oferistų lizdas.Kokia motina,toks ir sūnus.Ką norėti iš sūnaus,jeigu jį motina taip auklėja?Ji gina nusikaltėlį,nes jis jos sūnelis,ir smerkia nukentėjusius nuo jos sūnelio.Ne motina,o šiukšlė.

dzukas

dzukas portretas
Koks is to kurdupelio dainininkas -niekur negirdetas +motina .-nori isgarseti .
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių