Be elektros buvo likę beveik 4 tūkst. kauniečių

Pūga Kaune aprimo, tačiau kauniečių bėdos nesibaigia. Antradienio rytą tūkstančiai senamiesčio gyventojų buvo likę be elektros.

Kauno senamiestyje neveikė šviesoforai, gatvės ir namai skendėjo tamsoje.

„Šiandien apie 7 val. „Šilko“ transformatorių pastotėje įvyko gedimas, dėl kurio sutriko elektros energijos tiekimas dalyje skirstomojo tinklo“, – teigė bendrovės „Lesto“ atstovas ryšiams su visuomene Ernestas Naprys.

Jo teigimu, be elektros buvo likę maždaug 4 tūkst. vartotojų.

„Bendrovės „Lesto“ darbuotojai gedimus operatyviai sutvarkė. Per pirmąją valandą elektros tiekimas buvo atstatytas didžiajai daliai vartotojų, o 9 val. elektrą jau turėjo visi senamiesčio gyventojai“, – užtikrino E. Naprys.

Kaune elektra pastarosiomis dienomis dingsta ne pirmą kartą. Šeštadienį dalis Dainavos mikrorajono pusantros valandos buvo likęs be elektros.

Vakar su tamsa teko taikytis Vilijampolės gyventojams. Maža to, čia sutriko šviesoforų darbas.

„Vairuotojams teko išbandymas, nes dėl elektros tiekimo sutrikimų laikinai neveikė nė vienas šviesoforas Jurbarko gatvėje ir Raudondvario plente“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R.

R. portretas
Ne tik senamiestyje elektros nebuvo, bet ir dalis Vilijampolės liko be elektros dar prieš 7val. ryto.

KO

KO portretas
Šviesa tai smulkmė. Ir šaldytuvai smulkmė - yra balkonai. Bet dingsta ir šildymas, nes sustoja cirkuliaciniai siurbliukai. Dvi valandos ir radijatoriai šalti, 5 valandos ir bute 12 laipsnių šilumos.

ruta

ruta portretas
Pasirodė visų ilgai lauktas filmas - Kita svajonių komanda 2012. Tai JAV sukurtas filmas, kurį privalo pamatyti kiekvienas lietuvis. „Kita svajonių komanda“ nukelia į legendines 1992 m. olimpines žaidynes Barselonoje, kuriose mūsų krepšininkai iškovojo bronzą ir paliko neišdildomą pėdsaką valstybės bei krepšinio istorijoje. Filme „Kita svajonių komanda“ atskleidžiama dramatiška legendinės 1992 m. rinktinės kelionė į šlovės viršūnę ir dar daugiau: pasakojama, kaip šis žaidimas padėjo išlikti Lietuvos tremtiniams Sibire, kaip mūsų elitiniai sportininkai turėjo tenkinti komunistų valdžios užgaidas, kaip juos sekdavo KGB ir kitų įdomių istorijų. Filmą Kita svajoių komanda 2012 galite nemokemai parsisiųsti iš S e e d e r s . l t
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių