Avarijos Kaune: sužeista vairuotoja, automobilis – pusnyse

Ir taip nelengvą situaciją Kauno keliuose dar labiau apsunkina avarijos ir jų sukeltos spūstys.

Šiandien iki 13 val. buvo užfiksuotos penkios techninės avarijos ir vienas įskaitinis eismo įvykis. Per avariją, įvykusią apei 10 val. ryto, K. Petrausko ir P. Višinskio gatvių sankryžoje sužeista vairuotoja.

„Nuo Savanorių prospekto važiavęs „Seat„ markės automobilis, kurį vairavo 19 metų R. B., sankryžoje sukdamas į kairę nepraleido tiesiai priešais atvažiuojančio automobilio „Mersedes“. Jį vairavusi 29 metų I. D. dėl sužalojimų nuvežta į ligoninę“, – pasakojo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Dėl kitos avarijos Pramonės prospekto ir Taikos gatvių žiedinėje sankryžoje kilo didžiulės spūstys. Liudininkų pasakojimu, avarija įvyko, kai pirmąja juosta važiavęs automobilis „Audi“ tikriausiai bandė nesėkmingai persirikiuoti į antrąją ir susidūrė su krovininiu automobiliu.

Avarijos metu „Audi“ įlėkė į pusnis. Apie sužalotus asmenis nepranešama.

„Tokia statistika yra standartinė. Šiandien jau nebe pirma žiemos diena, vairuotojai prie pakitusių vairavimo sąlygų jau prisitaikė, tad ir įvykių kur kas mažiau nei praėjusiomis dienomis. Be to, šiandien eismo sąlygos geresnės nei vakar“, – sakė laikinai einantis Kauno kelių policijos valdybos viršininko pareigas Tautvydas Pučius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AAA

AAA portretas
Deja, kai kurie važiuoja vis dar per greitai, įsivaizduoja, kad jiems nieko nenutiks dėl jų gerų padangų ar/ir keturių varomųjų ratų. Bet gali kitiems nutikti dėl jų bravūros.

Zembas

Zembas portretas
Maciau vakar tokiu damu uz vairo kurios per palta net galvos nepasuka bet seda uz vairo tokiom salygom!!! Va jums ir pasekmes!!! Sena rusu patarle BABA ZA RULIOM SMERT ZA PAVAROTOM!!!!

nu sumazejo

nu sumazejo  portretas
nu sumazejo ziopliu kompanija kelyje, bet dar visi isitikine, kad vaziuoja vasaros plentu ir jiems nieko neatsitiks, dar niekas nesupranta , kad reikia laikytis atstumu ir kuo greiciau pravaziuoti , kad niekam nemaisyti. Vakar i parodos kalna kvailiu kompanija vaziavo ir svarbiausiai i kalna visi kuo leciau mina, kol sustoja ir paskui nepajuda. NUo kalno reikia kuo leciau nuvaziuoti , o i kalna stengtis nesustoti ir kuo greiciau pravaziuoti. Tuo ir skiriasi musu tauta. Dar..... su plikomis padangomis..... pilna... Jei galvoje lasteliu nera - tai nors restauruotas uzsidekite padangas- jos visai gerai tarnauja. Moteriske isedusi i audi Q7 atrodo , kad vaziuoja su tanku..... oi mastysena ...... O su golfuku diedukas daug geriau vaziuoja nei kokia boba su Q7..... kelyje , kaip ir aname pasaulyje.... nera turtuoliu ir nera vargsu. I pusni kiekvienas galime ilekti, todel bukime tolerantiski ir skubekime letai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių