Aktyviausiems statybų rinkos dalyviams – apdovanojimai

Balandžio 19-ąją Klaipėdoje prasidėsiančios jubiliejinės parodos “Individuali statyba” išskirtinumu ir simboliniu ženklu taps organizatorių iniciatyva – “Klaipėdos vinis”.

Specialų apdovanojimą – stilizuotą vinį - aktyviausiems statybų rinkos dalyviams pagerbti įsteigė parodos organizatorius – bendrovė “Expo Vakarai”, šiemet rengianti jubiliejinę, jau 20-ąją statybų verslo parodą.

Apdovanojimą - bronzinę vinį, tvirtai įkaltą į akmeninį pagrindą – specialiai šiai progai sukūrė žinomas Lietuvos menininkas Vytautas Karčiauskas.

“Vinis – simbolis, turintis daug ir įvairių prasmių. Tai – ir viena iš svarbiausių statybinių medžiagų, kartu ji žymi jungtį, svarbią vietą ar akcentą. Dažnai girdime sakant – renginio “vinis”… Mes nusprendėme šį posakį paversti realybe ir svarbiausiems, ištikimiausiems verslo partneriams, aktyviai dirbantiems statybų rinkoje, įteikti simbolinį ženklą, liudijantį mūsų pagarbą jiems ”,- sako bendrovės “Expo Vakarai” direktorė Tatjana Kravcova.

Parodos metu bus paskelbtos ir apdovanotos 7-ios statybų verslo bendrovės, nuosekliai dirbančios Vakarų Lietuvos rinkoje bei dalyvaujančios šio profilio parodose.

Tikimasi, jog naujasis simbolis – vinis – taps tęstine, verslo ir krašto bendruomenę vienijančia iniciatyva, kokia per pastaruosius 20 metų tapo ir paroda “Individuali statyba”.

Jubiliejinėje, 20-ojoje parodoje, šiemet vyksiančioje Klaipėdos arenoje ir jos prieigose, laukiama daug nei pustrečio šimto savo paslaugas, prekes, technologinę įrangą pristatančių statybos verslo bendrovių iš Lietuvos ir kitų Europos šalių.

Balandžio 19-22 dienomis kartu su paroda “Individuali statyba” vyks ir mugė “Mano sodas”.

Jubiliejinė paroda lankytojus pakvies – balandžio 19 d. 10 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių