Peršokti prie turinio

Autoserviso paslaugos

Temoje atsakymų: 12

#1 Meinis

Meinis
  • Nariai
  • 4 Pranešimai:

13 spalio 2008 - 07:21

Kur patikimiausias autoservisas?

#2 daysleeper

daysleeper
  • Nariai
  • 28 Pranešimai:

14 spalio 2008 - 01:47

Kažin ar yra vienas kur viską super gerai padaro. Mano patirtis rodo, kad didžiausias, žinomiausias visai nereiškia geriausias ir patikimiausias. Vienur gerai važiuoklę tvarko, kitur variklius. Bet kad po vienu stogu vien tik profai dirbtų - tokio dar nežinau.
Smile like you mean it :-)

#3 Leja

Leja
  • Nariai
  • 64 Pranešimai:

14 spalio 2008 - 03:01

CITATA(Meinis @ 2008-10-13 20:21) <{POST_SNAPBACK}>

"Mano" servisas "Arajonė" Šilutės pl. prie Armi serviso. rolleyes.gif

#4 daysleeper

daysleeper
  • Nariai
  • 28 Pranešimai:

21 spalio 2008 - 09:50

Na panasu kad autoservisu paslaugomis Klp niekas nesinaudoja unsure.gif Visi garaziukuose tvarko? biggrin.gif Tai ner blogai, pats taip darau! Siulau pasidalinti info kuriam garaziuke-servisiuke kokios srities auksarankis meistras dirba.

Smile like you mean it :-)

#5 Meinis

Meinis
  • Nariai
  • 4 Pranešimai:

21 spalio 2008 - 12:41

Tilzes 60 autoservisas,galiu pasakyt geras,diagnostika ir visa kita...

#6 nepolitikas

nepolitikas
  • Nariai
  • 1.128 Pranešimai:

21 spalio 2008 - 03:01

smagu, kai atvarai mašinėlę ir sevisas (gali būti nedidelis: 2 auksarankiai) viską padaro, nes jeigu nuvažiuoji į garažiuką tai prsideda: nusipirk ir atvežk detales, skysčius ir pan.

#7 loretux

loretux
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

03 gruodžio 2008 - 05:41

CITATA(nepolitikas @ 2008-10-21 15:01) <{POST_SNAPBACK}>
smagu, kai atvarai mašinėlę ir sevisas (gali būti nedidelis: 2 auksarankiai) viską padaro, nes jeigu nuvažiuoji į garažiuką tai prsideda: nusipirk ir atvežk detales, skysčius ir pan.

Taip gal but ir auksarankiai, bet va kad pinigelius plesia uz nieks tai ir smagu. Pvz. autoservisas "Hokla" Silutes pl. dirba taip, kad tik daugiau sumoketum. Tvarke man masina, atvaziuoju pasiimti, jie man sako: ventiliatoriu nuemem, nes buvo suluzes, o masina jau surinkta, atvryk kai nusipirksi ventiliatoriu, 100lt sumokesi vel uz isrinkima, uz idejima ir  surinkima viso 300lt. Nieko sau!!! Kai galejo padaryti viska vienu metu!!!

#8 romziz

romziz
  • Nariai
  • 9 Pranešimai:

06 sausio 2009 - 11:43

Na man butu negaila daugiau pamoket jei ten dirba tikrai geri auksarankiai.. o pvz Autoaibe tai man labai nepatiko del savo politikos, atvezu masina pasakau kad patikrintu kas negerai, patikrina, duoda lapuka su sarasu ka reikia tvarkyti, pasakai kad viska sutvarkytu. po to kai atvyksti pasiimti masina sumoki litus duoda vel lapuka uz ka sumokejau, pasiziurejes idemiau i ta lapuka pamaciau kad sutvarke ne viska ir dar ne ta ka reikejo, tai kaip nori taip galvok.
p.s. jie dar mano tevo masinai sugebejo prieky apdauzyt..

#9 vin-vd

vin-vd
  • Nariai
  • 3 Pranešimai:

06 spalio 2009 - 04:26

Dėl dizelinių auto galima kreiptis šilutės pl. už arsenalo. Pas aleksandrą 869992605.
Daro diagnostiką, tvarko forsunkes, siurblius. Daugiau nieko neužsiima

#10 AUTOLAGŪNA

AUTOLAGŪNA
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

20 lapkričio 2009 - 02:37

CITATA(Meinis @ 2008-10-13 19:21) <{POST_SNAPBACK}>

UAB "Autolagūna" Baltijos pr.6, Klaipėda

Pridėta miniatiūra(-os)

• DSCN0460.jpg

#11 arunasr10

arunasr10
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

27 lapkričio 2009 - 02:23

P.Komunos-25 gerai tvarko radiatorius Arunas 8 680 43756

#12 Mersas

Mersas
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

03 gruodžio 2009 - 12:39

Autoservisą vertinti galimą pagal daugybę kriterijų: man svarbiausia, kad meistrai išmanytų ką daro, žinotų kada padarys ir kiek tiksliai kainuos. Nemėgstu tokių, kurie pradžioje pasako vieną sumą ir laiką, o kai reikia atsiimti suremontuotą automobilį – laikas perkeliamas ir atsiranda nenumatytų papildomų išlaidų. Žinau, kad AUTOMEISTRO meistrai yra automobilių sporto entuziastai, todėl jų išmanymas nėra paviršutiniškas. Jie supranta ką daro iš esmės, o ne spelioja (kaip kai kuriuose kituose servisuose). Profesionalumas, laikas ir gera kaina. Rekomenduoju autoservisa AUTOMEISTRAS.

#13 Armis777

Armis777
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

23 kovo 2012 - 11:22

Nerekomenduoju autoserviso HOKLA niekam . Ten plesia pinigus ir nesutvarko masinos kaip reikia. Atrodo, kad surinkti specai (jei juos gali taip pavadinti) visi is "Cerkovno prichodskoj skoly". Tai ka HOKLA bande diagnozuoti ir tvarkyti per 4 val., "Subaru" autoservise viska padare per pusvalandi!

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0