Kur patikimiausias autoservisas?
Autoserviso paslaugos
Sukūrė Meinis, Spa 13 2008 07:21
Temoje atsakymų: 12
14 spalio 2008 - 01:47
Kažin ar yra vienas kur viską super gerai padaro. Mano patirtis rodo, kad didžiausias, žinomiausias visai nereiškia geriausias ir patikimiausias. Vienur gerai važiuoklę tvarko, kitur variklius. Bet kad po vienu stogu vien tik profai dirbtų - tokio dar nežinau.
Smile like you mean it :-)
14 spalio 2008 - 03:01
CITATA(Meinis @ 2008-10-13 20:21) <{POST_SNAPBACK}>
"Mano" servisas "Arajonė" Šilutės pl. prie Armi serviso.
03 gruodžio 2008 - 05:41
CITATA(nepolitikas @ 2008-10-21 15:01) <{POST_SNAPBACK}>
smagu, kai atvarai mašinėlę ir sevisas (gali būti nedidelis: 2 auksarankiai) viską padaro, nes jeigu nuvažiuoji į garažiuką tai prsideda: nusipirk ir atvežk detales, skysčius ir pan.
Taip gal but ir auksarankiai, bet va kad pinigelius plesia uz nieks tai ir smagu. Pvz. autoservisas "Hokla" Silutes pl. dirba taip, kad tik daugiau sumoketum. Tvarke man masina, atvaziuoju pasiimti, jie man sako: ventiliatoriu nuemem, nes buvo suluzes, o masina jau surinkta, atvryk kai nusipirksi ventiliatoriu, 100lt sumokesi vel uz isrinkima, uz idejima ir surinkima viso 300lt. Nieko sau!!! Kai galejo padaryti viska vienu metu!!!
06 sausio 2009 - 11:43
Na man butu negaila daugiau pamoket jei ten dirba tikrai geri auksarankiai.. o pvz Autoaibe tai man labai nepatiko del savo politikos, atvezu masina pasakau kad patikrintu kas negerai, patikrina, duoda lapuka su sarasu ka reikia tvarkyti, pasakai kad viska sutvarkytu. po to kai atvyksti pasiimti masina sumoki litus duoda vel lapuka uz ka sumokejau, pasiziurejes idemiau i ta lapuka pamaciau kad sutvarke ne viska ir dar ne ta ka reikejo, tai kaip nori taip galvok.
p.s. jie dar mano tevo masinai sugebejo prieky apdauzyt..
p.s. jie dar mano tevo masinai sugebejo prieky apdauzyt..
20 lapkričio 2009 - 02:37
CITATA(Meinis @ 2008-10-13 19:21) <{POST_SNAPBACK}>
UAB "Autolagūna" Baltijos pr.6, Klaipėda
03 gruodžio 2009 - 12:39
Autoservisą vertinti galimą pagal daugybę kriterijų: man svarbiausia, kad meistrai išmanytų ką daro, žinotų kada padarys ir kiek tiksliai kainuos. Nemėgstu tokių, kurie pradžioje pasako vieną sumą ir laiką, o kai reikia atsiimti suremontuotą automobilį – laikas perkeliamas ir atsiranda nenumatytų papildomų išlaidų. Žinau, kad AUTOMEISTRO meistrai yra automobilių sporto entuziastai, todėl jų išmanymas nėra paviršutiniškas. Jie supranta ką daro iš esmės, o ne spelioja (kaip kai kuriuose kituose servisuose). Profesionalumas, laikas ir gera kaina. Rekomenduoju autoservisa AUTOMEISTRAS.
23 kovo 2012 - 11:22
Nerekomenduoju autoserviso HOKLA niekam . Ten plesia pinigus ir nesutvarko masinos kaip reikia. Atrodo, kad surinkti specai (jei juos gali taip pavadinti) visi is "Cerkovno prichodskoj skoly". Tai ka HOKLA bande diagnozuoti ir tvarkyti per 4 val., "Subaru" autoservise viska padare per pusvalandi!
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0