Peršokti prie turinio

Azartas

Temoje atsakymų: 26

#1 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

25 rugsėjo 2008 - 01:52

Azartas dažnai siejamas su žmogaus silpnybėm.  unsure.gif
blink.gif ??? Kazino -->  prasilošimas -->  degradavimas.
O gal yra kitaip. Gal esame azartiški kiekvieną dieną. Ir situacijose, kuriose net nenutuokiame?

#2 raudona

raudona
  • Nariai
  • 67 Pranešimai:

02 spalio 2008 - 09:10

Azartas gi mus apninka kiekvieną dieną, ir visur. Nebūtume azartiški - gyventi taptų nuobodu.
Sakome: "apėmė azartas, tai padariau tiek ir tiek".
Azarto reikia darbe, laisvalaikiu, mokantis.  laugh.gif

#3 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

18 spalio 2008 - 08:39

CITATA(raudona @ 2008-10-02 10:10) <{POST_SNAPBACK}>
Azartas gi mus apninka kiekvieną dieną, ir visur. Nebūtume azartiški - gyventi taptų nuobodu.
Sakome: "apėmė azartas, tai padariau tiek ir tiek".
Azarto reikia darbe, laisvalaikiu, mokantis.  laugh.gif

O ar azartas kada gyvenime buvo ne pagelbėjęs, o sakyčiau pakišęs koją?

#4 Peru

Peru
  • Nariai
  • 542 Pranešimai:

19 spalio 2008 - 07:33

nesu azartiškas žmogus. nerūpi kazino, kortomis ar pan. iš pinigų nelošiu,  nerūpi lemiamos krepšinio ir pan. varžybos...
o toks azartas, apie kokį kalba raudona, tai taip, apima.
Танцуют все!

#5 saverija

saverija
  • Nariai
  • 1.614 Pranešimai:

19 spalio 2008 - 12:02

CITATA(tarskalas @ 2008-10-18 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
O ar azartas kada gyvenime buvo ne pagelbėjęs, o sakyčiau pakišęs koją?

buvo... blink.gif  kažkada...
gal pora savaičių praėjo kaip gavau teises ir ankstyvą rudens rytą važiavom į svečius NET už Alytaus...  laugh.gif
oras geras, kelias tiesus,  tuščias, puiki savijauta...toks azartas apėmė, kad sugebu suvaldyti tą "metalo gabalą"...paspaudžiau "ant greičio"...bet niekas naujai iškeptai vairuotojai nepaaiškino, kad tiltai turi bjaurią rudenišką savybę iš vakaro aprasoti, o iš ryto - apledyti  ohmy.gif
na, viskas sąlyginai laimingai baigėsi, nepaisant naujos mašinos apibraižymų, bet kuriam laikui azartą vairuoti atmušė....  wink.gif
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje

#6 pixelis

pixelis
  • Nariai
  • 54 Pranešimai:

23 spalio 2008 - 03:02

CITATA(saverija @ 2008-10-19 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
buvo... blink.gif  kažkada...
gal pora savaičių praėjo kaip gavau teises ir ankstyvą rudens rytą važiavom į svečius NET už Alytaus...  laugh.gif
oras geras, kelias tiesus,  tuščias, puiki savijauta...toks azartas apėmė, kad sugebu suvaldyti tą "metalo gabalą"...paspaudžiau "ant greičio"...bet niekas naujai iškeptai vairuotojai nepaaiškino, kad tiltai turi bjaurią rudenišką savybę iš vakaro aprasoti, o iš ryto - apledyti  ohmy.gif
na, viskas sąlyginai laimingai baigėsi, nepaisant naujos mašinos apibraižymų, bet kuriam laikui azartą vairuoti atmušė....  wink.gif

Tai nori pasakyti, kad daugiau jau nuo tol prie vairo ir nesi sėdusi?
Eik jau, nereikia taip elgtis. Geriau save azartiškai išmėgintum nespausti gazo, nepasiduoti vežamųjų provokacijoms. Va čia tai būtų azartas.

#7 saverija

saverija
  • Nariai
  • 1.614 Pranešimai:

23 spalio 2008 - 05:00

CITATA(pixelis @ 2008-10-23 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
Tai nori pasakyti, kad daugiau jau nuo tol prie vairo ir nesi sėdusi?
Eik jau, nereikia taip elgtis. Geriau save azartiškai išmėgintum nespausti gazo, nepasiduoti vežamųjų provokacijoms. Va čia tai būtų azartas.

ne, noriu pasakyti, kad jau daug metų nuo to praėjo ir viskas užsimiršo....beje, daugiau tokio įvykio niekada neteko patirti  rolleyes.gif  
tiesiog į temą parašiau  wink.gif

#8 Emma.nuele

Emma.nuele
  • Nariai
  • 9 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 02:58

CITATA(tarskalas @ 2008-09-25 13:52) <{POST_SNAPBACK}>
Azartas dažnai siejamas su žmogaus silpnybėm.  unsure.gif
blink.gif ??? Kazino -->  prasilošimas -->  degradavimas.
O gal yra kitaip. Gal esame azartiški kiekvieną dieną. Ir situacijose, kuriose net nenutuokiame?

Esu azartiska situacijose, kurios visai nesusije su pinigais ar losimu smile.gif
Patinka myletis parduotuves persirengimo kabinoje, patinka virsyti greiti, patinka kunigui smulkiai ispazinti aistringas nuodemes smile.gif Tada jie supranta, kad vis delto yra vyrai biggrin.gif Nerealus azartas biggrin.gif

Zinau - zmones vadina mane truputi ciochnuta biggrin.gif

#9 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 03:30

CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
Esu azartiska situacijose, kurios visai nesusije su pinigais ar losimu smile.gif
Patinka myletis parduotuves persirengimo kabinoje, patinka virsyti greiti, patinka kunigui smulkiai ispazinti aistringas nuodemes smile.gif Tada jie supranta, kad vis delto yra vyrai biggrin.gif Nerealus azartas biggrin.gif

Dalį tokio azarto, na gal išskyrus greičio viršijimą, ko gero turi pusė Lietuvos davatkų.

#10 Nosferatu

Nosferatu
  • Nariai
  • 23 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 03:37

CITATA(tarskalas @ 2008-10-28 16:30) <{POST_SNAPBACK}>
Dalį tokio azarto, na gal išskyrus greičio viršijimą, ko gero turi pusė Lietuvos davatkų.

Tau turbut kiausu truksta jei tokia pana vadini davatka. Neisizeisk zmogau, bet tox extreemas apie koki ji kalba visai prikolnas. Prie ko cia davatkos???

#11 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 03:45

CITATA(Nosferatu @ 2008-10-28 15:37) <{POST_SNAPBACK}>
Tau turbut kiausu truksta jei tokia pana vadini davatka. Neisizeisk zmogau, bet tox extreemas apie koki ji kalba visai prikolnas. Prie ko cia davatkos???

Na, aiškiai dėl kunigui smulkiai ispazinamų aistringų nuodemių.
O juk davatka - nebūtinai pagyvenusi moteris.
Pažiūrėk kiek jaunų kiekvieną savaitę keliauja į bažnyčias pasipasakot.

#12 Nosferatu

Nosferatu
  • Nariai
  • 23 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 03:59

CITATA(tarskalas @ 2008-10-28 15:45) <{POST_SNAPBACK}>
Na, aiškiai dėl kunigui smulkiai ispazinamų aistringų nuodemių.
O juk davatka - nebūtinai pagyvenusi moteris.
Pažiūrėk kiek jaunų kiekvieną savaitę keliauja į bažnyčias pasipasakot.

Oi b...t nu tu duodi... Tai ka tu vadini davatka? As kiek suprantu ji tycia kunigus erzina erotinem ispazintim biggrin.gif
Taigi blyn pats apie azarta tema uzvedei, zmogus tau ir parase apie azarta.

#13 TOMAZZ

TOMAZZ
  • Moderators
  • 1.538 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 06:30

Nesipykit vaikai, "gyvenkime draugiskai"
Beje jus truputi painiojat azarta su adrenalino antpludziu, nes dideliu greiciu vaziuojant(mano nuomone nesamone) ar mylintis viesoje vietoje adrenalinas issiskiria.
Aisku su kunigu tai geras  laugh.gif , juk zmogus "uzsitampys" besededamas savo kioske ir beklausydamas poslybiu.
"You stand on the beach and taste the salty smell of the wind that comes from the ocean, and inside you feel the warmth of never ending freedom, and on your lips the bitter, tear - soaked kiss of your lover. [...] In heaven that's all they talk about -the ocean - and how wonderful it is. They talk about the sunsets they have seen. They talk about how the sun turned blood-red before it set. And they talk about how they felt when the sun was loosing its power, and the cold that was coming from the ocean, while the rest of the fire was still glowing."

#14 Emma.nuele

Emma.nuele
  • Nariai
  • 9 Pranešimai:

28 spalio 2008 - 06:58

CITATA(tarskalas @ 2008-10-28 15:30) <{POST_SNAPBACK}>

biggrin.gif na, tu tikrai mane blogai supratai biggrin.gif As neinu i baznycia todel, kad noriu ispazinti nuodemes. Netikiu baznycia ir jai nesilankstau.
Viskas yra zaidimas - zaidimas, kuris, kuo toliau zaidi, tuo labiau itraukia smile.gif Tiesiog pagauna azartas. Tiesa pasakius, juokiuosi is kunigu - aukoja savo gyvenima tam, kas yra netikra... Bet cia jau kita tema.  

As tik primenu zmogui, issizadejusiam vyriskumo (vaizdziai tariant), kad gamtos suredyta kitaip. Ir kokiom dogmom jis besilankstytu, ko beissizadetu pries zmogaus sukurta dieva, jis vis tiek lieka vyru. Nes jam PATINKA klausytis nuodemingu mano zodziu...

Gal tiesiog jauciu azarta isitikinti, kad esu teisi smile.gif [isitikinti, bet netikinti kitus]

#15 jkm

jkm
  • Nariai
  • 270 Pranešimai:

29 spalio 2008 - 12:31

CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 18:58) <{POST_SNAPBACK}>
biggrin.gif na, tu tikrai mane blogai supratai biggrin.gif As neinu i baznycia todel, kad noriu ispazinti nuodemes. Netikiu baznycia ir jai nesilankstau.
Viskas yra zaidimas - zaidimas, kuris, kuo toliau zaidi, tuo labiau itraukia smile.gif Tiesiog pagauna azartas. Tiesa pasakius, juokiuosi is kunigu - aukoja savo gyvenima tam, kas yra netikra... Bet cia jau kita tema.  

As tik primenu zmogui, issizadejusiam vyriskumo (vaizdziai tariant), kad gamtos suredyta kitaip. Ir kokiom dogmom jis besilankstytu, ko beissizadetu pries zmogaus sukurta dieva, jis vis tiek lieka vyru. Nes jam PATINKA klausytis nuodemingu mano zodziu...

Gal tiesiog jauciu azarta isitikinti, kad esu teisi smile.gif [isitikinti, bet netikinti kitus]

Zaidziat su ugnimi!  cool.gif

#16 Emma.nuele

Emma.nuele
  • Nariai
  • 9 Pranešimai:

29 spalio 2008 - 06:52

CITATA(jkm @ 2008-10-29 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Zaidziat su ugnimi!  cool.gif

Ar as? smile.gif  
Gal ir su ugnim, bet ji svilina tikrai ne mane tongue.gif As gal kiek pakurstau - mano lauze dar niekas nesudege biggrin.gif

#17 tarskalas

tarskalas
  • Nariai
  • 108 Pranešimai:

03 lapkričio 2008 - 08:40

CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 18:58) <{POST_SNAPBACK}>

Ok, Ok. teisingai pastebėta. O nuo ko tau viskas prasidėjo? Gal taip elgtis paskatino Liudas Vasaris ir "Altorių šešėlis"?

#18 edziukas

edziukas
  • Nariai
  • 40 Pranešimai:

04 lapkričio 2008 - 09:35

cha cha.. geras su tais kunigais... ir ypač su tuo "užsitampymu savo kioske" cha cha. raičiausi už pilvo susiėmusi. gerai čia pastebėta. aš tai truputi azartiška... ypač kai kalbama apie žaidimus... ir momentinės loterijos bilietukai mane laaaabai masina.. vis norisi nusipirkt, bet vis drausminu save...

#19 Emma.nuele

Emma.nuele
  • Nariai
  • 9 Pranešimai:

05 lapkričio 2008 - 08:30

CITATA(tarskalas @ 2008-11-03 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ok, Ok. teisingai pastebėta. O nuo ko tau viskas prasidėjo? Gal taip elgtis paskatino Liudas Vasaris ir "Altorių šešėlis"?

Liudas Vasaris tam itakos neturejo smile.gif
Prasidejo nuo paprasciausiu lazybu is drasos ir originalumo: kas sumastys ir padarys kuo originalesni ir drasesni poelgi smile.gif Susilazinome trys drauges. As pamaniau, kad baznycia ir kunigas - pakankamai originalu, nors gal ir ne per daug drasu... smile.gif
Beje, mielai isklausyciau kokiu nors idomiu pasiulymu, kokius dar linksmus ir nekaltus (juk su kunigu - cia visai nekalta) gyvenimo zaidimus butu galima zaisti wink.gif

#20 saverija

saverija
  • Nariai
  • 1.614 Pranešimai:

05 lapkričio 2008 - 09:22

CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 14:58) <{POST_SNAPBACK}>

nelabai pagavau kame čia azartas  ohmy.gif
nebent dėl persirengimo kabinos - spėsi-nespėsi, kol pardavėja ateis  laugh.gif

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0