O gal yra kitaip. Gal esame azartiški kiekvieną dieną. Ir situacijose, kuriose net nenutuokiame?
Azartas
Sukūrė tarskalas, Rgs 25 2008 01:52
Temoje atsakymų: 26
18 spalio 2008 - 08:39
CITATA(raudona @ 2008-10-02 10:10) <{POST_SNAPBACK}>
Azartas gi mus apninka kiekvieną dieną, ir visur. Nebūtume azartiški - gyventi taptų nuobodu.
Sakome: "apėmė azartas, tai padariau tiek ir tiek".
Azarto reikia darbe, laisvalaikiu, mokantis.
Sakome: "apėmė azartas, tai padariau tiek ir tiek".
Azarto reikia darbe, laisvalaikiu, mokantis.
O ar azartas kada gyvenime buvo ne pagelbėjęs, o sakyčiau pakišęs koją?
19 spalio 2008 - 12:02
CITATA(tarskalas @ 2008-10-18 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
O ar azartas kada gyvenime buvo ne pagelbėjęs, o sakyčiau pakišęs koją?
buvo...
gal pora savaičių praėjo kaip gavau teises ir ankstyvą rudens rytą važiavom į svečius NET už Alytaus...
oras geras, kelias tiesus, tuščias, puiki savijauta...toks azartas apėmė, kad sugebu suvaldyti tą "metalo gabalą"...paspaudžiau "ant greičio"...bet niekas naujai iškeptai vairuotojai nepaaiškino, kad tiltai turi bjaurią rudenišką savybę iš vakaro aprasoti, o iš ryto - apledyti
na, viskas sąlyginai laimingai baigėsi, nepaisant naujos mašinos apibraižymų, bet kuriam laikui azartą vairuoti atmušė....
nežiūrėk atgal - gyvenimas priekyje
23 spalio 2008 - 03:02
CITATA(saverija @ 2008-10-19 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
buvo...
kažkada...
gal pora savaičių praėjo kaip gavau teises ir ankstyvą rudens rytą važiavom į svečius NET už Alytaus...
oras geras, kelias tiesus, tuščias, puiki savijauta...toks azartas apėmė, kad sugebu suvaldyti tą "metalo gabalą"...paspaudžiau "ant greičio"...bet niekas naujai iškeptai vairuotojai nepaaiškino, kad tiltai turi bjaurią rudenišką savybę iš vakaro aprasoti, o iš ryto - apledyti
na, viskas sąlyginai laimingai baigėsi, nepaisant naujos mašinos apibraižymų, bet kuriam laikui azartą vairuoti atmušė....
Tai nori pasakyti, kad daugiau jau nuo tol prie vairo ir nesi sėdusi?
Eik jau, nereikia taip elgtis. Geriau save azartiškai išmėgintum nespausti gazo, nepasiduoti vežamųjų provokacijoms. Va čia tai būtų azartas.
23 spalio 2008 - 05:00
CITATA(pixelis @ 2008-10-23 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
Tai nori pasakyti, kad daugiau jau nuo tol prie vairo ir nesi sėdusi?
Eik jau, nereikia taip elgtis. Geriau save azartiškai išmėgintum nespausti gazo, nepasiduoti vežamųjų provokacijoms. Va čia tai būtų azartas.
ne, noriu pasakyti, kad jau daug metų nuo to praėjo ir viskas užsimiršo....beje, daugiau tokio įvykio niekada neteko patirti
tiesiog į temą parašiau
28 spalio 2008 - 02:58
CITATA(tarskalas @ 2008-09-25 13:52) <{POST_SNAPBACK}>
Azartas dažnai siejamas su žmogaus silpnybėm.
??? Kazino --> prasilošimas --> degradavimas.
O gal yra kitaip. Gal esame azartiški kiekvieną dieną. Ir situacijose, kuriose net nenutuokiame?
Esu azartiska situacijose, kurios visai nesusije su pinigais ar losimu
Patinka myletis parduotuves persirengimo kabinoje, patinka virsyti greiti, patinka kunigui smulkiai ispazinti aistringas nuodemes
Zinau - zmones vadina mane truputi ciochnuta
28 spalio 2008 - 03:30
CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
Patinka myletis parduotuves persirengimo kabinoje, patinka virsyti greiti, patinka kunigui smulkiai ispazinti aistringas nuodemes
Tada jie supranta, kad vis delto yra vyrai
Nerealus azartas 
Dalį tokio azarto, na gal išskyrus greičio viršijimą, ko gero turi pusė Lietuvos davatkų.
28 spalio 2008 - 03:37
CITATA(tarskalas @ 2008-10-28 16:30) <{POST_SNAPBACK}>
Dalį tokio azarto, na gal išskyrus greičio viršijimą, ko gero turi pusė Lietuvos davatkų.
Tau turbut kiausu truksta jei tokia pana vadini davatka. Neisizeisk zmogau, bet tox extreemas apie koki ji kalba visai prikolnas. Prie ko cia davatkos???
28 spalio 2008 - 03:45
CITATA(Nosferatu @ 2008-10-28 15:37) <{POST_SNAPBACK}>
Tau turbut kiausu truksta jei tokia pana vadini davatka. Neisizeisk zmogau, bet tox extreemas apie koki ji kalba visai prikolnas. Prie ko cia davatkos???
Na, aiškiai dėl kunigui smulkiai ispazinamų aistringų nuodemių.
O juk davatka - nebūtinai pagyvenusi moteris.
Pažiūrėk kiek jaunų kiekvieną savaitę keliauja į bažnyčias pasipasakot.
28 spalio 2008 - 03:59
CITATA(tarskalas @ 2008-10-28 15:45) <{POST_SNAPBACK}>
Na, aiškiai dėl kunigui smulkiai ispazinamų aistringų nuodemių.
Oi b...t nu tu duodi... Tai ka tu vadini davatka? As kiek suprantu ji tycia kunigus erzina erotinem ispazintim
Taigi blyn pats apie azarta tema uzvedei, zmogus tau ir parase apie azarta.
28 spalio 2008 - 06:30
Nesipykit vaikai, "gyvenkime draugiskai"
Beje jus truputi painiojat azarta su adrenalino antpludziu, nes dideliu greiciu vaziuojant(mano nuomone nesamone) ar mylintis viesoje vietoje adrenalinas issiskiria.
Aisku su kunigu tai geras
, juk zmogus "uzsitampys" besededamas savo kioske ir beklausydamas poslybiu.
Beje jus truputi painiojat azarta su adrenalino antpludziu, nes dideliu greiciu vaziuojant(mano nuomone nesamone) ar mylintis viesoje vietoje adrenalinas issiskiria.
Aisku su kunigu tai geras
"You stand on the beach and taste the salty smell of the wind that comes from the ocean, and inside you feel the warmth of never ending freedom, and on your lips the bitter, tear - soaked kiss of your lover. [...] In heaven that's all they talk about -the ocean - and how wonderful it is. They talk about the sunsets they have seen. They talk about how the sun turned blood-red before it set. And they talk about how they felt when the sun was loosing its power, and the cold that was coming from the ocean, while the rest of the fire was still glowing."
28 spalio 2008 - 06:58
CITATA(tarskalas @ 2008-10-28 15:30) <{POST_SNAPBACK}>
Viskas yra zaidimas - zaidimas, kuris, kuo toliau zaidi, tuo labiau itraukia
As tik primenu zmogui, issizadejusiam vyriskumo (vaizdziai tariant), kad gamtos suredyta kitaip. Ir kokiom dogmom jis besilankstytu, ko beissizadetu pries zmogaus sukurta dieva, jis vis tiek lieka vyru. Nes jam PATINKA klausytis nuodemingu mano zodziu...
Gal tiesiog jauciu azarta isitikinti, kad esu teisi
29 spalio 2008 - 12:31
CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 18:58) <{POST_SNAPBACK}>
As tik primenu zmogui, issizadejusiam vyriskumo (vaizdziai tariant), kad gamtos suredyta kitaip. Ir kokiom dogmom jis besilankstytu, ko beissizadetu pries zmogaus sukurta dieva, jis vis tiek lieka vyru. Nes jam PATINKA klausytis nuodemingu mano zodziu...
Zaidziat su ugnimi!
29 spalio 2008 - 06:52
CITATA(jkm @ 2008-10-29 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Zaidziat su ugnimi! 
Ar as?
Gal ir su ugnim, bet ji svilina tikrai ne mane
03 lapkričio 2008 - 08:40
CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 18:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ok, Ok. teisingai pastebėta. O nuo ko tau viskas prasidėjo? Gal taip elgtis paskatino Liudas Vasaris ir "Altorių šešėlis"?
04 lapkričio 2008 - 09:35
cha cha.. geras su tais kunigais... ir ypač su tuo "užsitampymu savo kioske" cha cha. raičiausi už pilvo susiėmusi. gerai čia pastebėta. aš tai truputi azartiška... ypač kai kalbama apie žaidimus... ir momentinės loterijos bilietukai mane laaaabai masina.. vis norisi nusipirkt, bet vis drausminu save...
05 lapkričio 2008 - 08:30
CITATA(tarskalas @ 2008-11-03 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ok, Ok. teisingai pastebėta. O nuo ko tau viskas prasidėjo? Gal taip elgtis paskatino Liudas Vasaris ir "Altorių šešėlis"?
Liudas Vasaris tam itakos neturejo
Prasidejo nuo paprasciausiu lazybu is drasos ir originalumo: kas sumastys ir padarys kuo originalesni ir drasesni poelgi
Beje, mielai isklausyciau kokiu nors idomiu pasiulymu, kokius dar linksmus ir nekaltus (juk su kunigu - cia visai nekalta) gyvenimo zaidimus butu galima zaisti
05 lapkričio 2008 - 09:22
CITATA(Emma.nuele @ 2008-10-28 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
Tada jie supranta, kad vis delto yra vyrai
Nerealus azartas 
nelabai pagavau kame čia azartas
nebent dėl persirengimo kabinos - spėsi-nespėsi, kol pardavėja ateis
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0