VGTU ir toliau skina pergales


2009-10-20
DMN, LSKL inf.
VGTU ir toliau skina pergales

Stipriausia praėjusių metų reguliariojo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) sezono komanda ir toliau pateisina savo vardą. Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) ekipa svečių arenoje 85:67 (26:16, 21:19, 18:17, 20:15) nugalėjo Mykolo Riomerio universitetą (MRU).

Vilniaus derbyje nuo pirmųjų minučių į priekį išsiveržė svečiai, kurie nuolat didino pranašumą ir šventė pelnytą pergalę. VGTU komanda, pernai laimėjusi reguliariųjų sezoną, šiemet kartoja savo sėkmes. Nė vienos žvaigždės neturinti ekipa ir toliau demonstruoja kovingumo ir komandinio žaidimo pavyzdžius.

„Varžovai gerai susižaidę ir labiau patyrę. Mūsų komandai kiekvienos rungtynės - bendra treniruotė, tad neturėdami tarpusavio supratimo sunkiai kaunamės su varžovais. Tačiau šįsyk jau ilgiau priešinomės, tad susižaidę tikrai iškovosime pergalių“,- optimistiškai į ateitį žvelgė MRU naujasis strategas Šarūnas Sakalauskas.

„Buvo klaidų, broko. Tačiau iš esmės noriu pagirti vyrus, kurie kovėsi negailėdami jėgų. Neturime skambių pavardžių, tačiau turime komandą. Šiai dienai rezultatas mane tenkina“,- santūriai apie pergalę kalbėjo VGTU strategas Gintaras Šerkšnas.

MRU - VGTU 67:85 (16:26, 19:21, 17:18, 15:20).

MRU: G.Žylė 12, A.Lukaševičius 11, R.Jukonis 9;

VGTU: R.Stankevičius, M.Grinius, I.Braziulis po 14.