A.Kirilenko rungtynėse su Lietuva vos neprarado sąmonės


2008-08-16
kaunodiena.lt, krepsinis.net
A.Kirilenko rungtynėse su Lietuva vos neprarado sąmonės

Rusijos ir Lietuvos komandų susitikimą stebėję žiūrovai turėtų prisiminti vaizdą, kai po dvikovos pasveikinęs lietuvius su pergale, išsekęs rusų komandos lyderis Andrejus Kirilenko bejėgiškai pritūpė aikštelėje.

Kad iš Rusijos rinktinės puolėjo ši dvikova pareikalavo daug fizinių jėgų, savo internetiniame dienoraštyje patvirtino ir krepšininko žmona Maša: "Pokalbyje su manimi Andrejus prisipažino, kad aikštelėje vos neprarado sąmonės".

Antroji krepšininko pusė pažymėjo, kad tose rungtynėse laimėti prieš Lietuvą nebuvo jokių galimybių: "Ar galėjome laimėti prieš Lietuvą? Galėjome, bet ne šiandien. Rungtynės dar kartą patvirtino, kad komandoje yra 3-4 žmonės, kurie supranta, kas vyksta aikštelėje".

Priminsime, kad Europos čempionė Rusija olimpinėse žaidynėse kol kas įveikė tik Irano rinktinę ir beveik nebeturi galimybių tęsti kovą dėl apdovanojimų.

Rusijos likimas dabar priklauso nuo Iranos ekipos. Jei iraniečiai pralaimės Argentinos komandai, rusų pasirodymas olimpiadoje baigsis jau po grupių turnyro.