Ką žada žvaigždės rugpjūčio 16-22 dienomis


2008-08-16
Sidonija
Ką žada žvaigždės rugpjūčio 16-22 dienomis

AVINAS

Savaitgalį atsiras kūrybinių ambicijų arba noras aplankyti teatrą, parodą, meno galeriją, sublizgėti šaunioje kompanijoje. Neskubėkite dalyti pažadų, girtis tuo, ką jau turite ar tuoj turėsite. Lengva susižeisti, persitempti, išprovokuoti nelaimingus atsitikimus, tad būkite itin atsargūs. Kitos savaitės pradžioje galite sugadinti santykius, jei nepateisinote kitų žmonių lūkesčių, vilčių. Leistis į abejotinus nuotykius neverta - nemalonumų bus daugiau nei malonumo.

Periodo pabaiga žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų. Tikėtina, kad dalyvausite smagiame renginyje, pobūvyje. Galbūt atsidursite diskusijų centre. Verta imtis darbų, kurie teikia greitą uždarbį. Siekite, kad nuostoliai, išlaidos būtų kompensuojamos, pasirūpinkite garantijomis.

Meilei palankus šeštadienis, ketvirtadienis, o dalykinei veiklai, verslui geros dienos nuo trečiadienio iki periodo pabaigos.

JAUTIS

Periodo pradžioje tikriausiai atsiras nepageidaujamo darbo ar išlaidų, nuostolių. Todėl nuotaika dažnai keisis. Kažkam teks klausytis jūsų niurzgėjimo arba, atvirkščiai, kęsti kaprizus. Nuotaika gerės nuo minčių apie meilę, slaptų romantiškų avantiūrų. Nuo pirmadienio atsiras noras išsiskirti. Jei dalyvausite renginiuose, tikriausiai aktyviai bendrausite ir stengsitės būti pastebėti. Aktyviau gali imti veikti slapti priešai. Galbūt teks apsilankyti medicinos įstaigoje ar tam tikroje izoliuotoje vietoje. Jei įveikite potraukį svaigalams, nemalonumų bus mažiau.

Laikotarpio pabaigoje labiausiai norėsis ramybės, intymumo, atsipalaiduoti. Tapsite sentimentalūs, kūrybingi. Šiuo metu išgirsta, sukaupta informacija gali būti naudinga ateityje. Tačiau norint įgyvendinti svarbius sumanymus, reikės daugiau išlaidų, lanksčiau derintis prie kitų žmonių.

Meilės aistra labiausiai kamuos sekmadienį. Švelniau jas išreikšite pirmadienį, spontaniškai - penktadienį. Dirbti bus maloniau pirmadienį ir penktadienį.

DVYNIAI

Periodo pradžioje galite gauti gerą žinią, užmegzti naudingą pažintį, sulaukti svečių arba vykti į viešnagę. Tikriausiai neįprastai praleisite laiką, patirsite neeilinių įspūdžių. Itin saugokitės avarijų, ugnies.

Kitos savaitės pradžioje norėsis nustebinti aplinkinius ir kolegas savo sumanymais. Nepersistenkite flirtuodami darbe - tai gali pasirodyti nesubtilu. Apskritai lengvai galite susipykti su mylimu žmogumi, atžalomis. Nuo ketvirtadienio puikiai seksis tiek darbe, tiek asmeninių santykių srityje. Baigiantys nutrūkti ryšiai turėtų tvirtėti. Galimos slaptos meilės intrigos, nuotykis. Neblogas metas meninei, kūrybinei veiklai.

Šiek tiek romantikos žada šeštadienis, realesni meilės jausmai galimi ketvirtadienį. Dirbti palankiausias pirmadienis, geras ir ketvirtadienis, ypač komandinei veiklai.

VĖŽYS

Savaitgalį itin trokšite komforto, žavės gražūs drabužiai, papuošalai. Kils noras visapusiškai mėgautis gyvenimu, o tai gali nemažai kainuoti. Iš anksto pagalvokite, kam geriau leisti pinigus: vienkartinei pramogai ar namams, sveikatai, grožiui. Galimi ypatingi įspūdžiai turiningoje išvykoje, neeiliniame renginyje. Yra tikimybė, kad išsiaiškinsite santykius su tais, kurie atrodė priešiški ar abejingi. Nuo pirmadienio mintys suksis apie studijas, projektus, keliones, gal ruošitės kažkur vykti. Šiek tiek neramins padidėjusios išlaidos ir sumažėjusios pajamos. Trūks vidinės ramybės, padaugės įtampos. Nepervertinkite jėgų, saugokitės traumų, konfliktų. Periodo pabaigoje galėsite pasiekti ilgalaikį, naudingą susitarimą, tačiau turite tiksliai žinoti, ko norite, susidaryti veiksmų planą, suskaičiuoti išlaidų balansą.

Karštas ir audringas gali būti meilės sekmadienis ar pirmadienis. Romantiški siurprizai numatomi penktadienį. Dalykinei veiklai itin palankus ketvirtadienis.

LIŪTAS

Savaitgalį galite nesusikalbėti su kitaip galvojančiais. Jeigu šeimoje kiltų nesutarimų dėl planuojamo pirkinio, atostogų išlaidų, ieškokite aukso vidurio. Šiuo metu lengva prarasti pinigų, per daug jų išleisti, sugadinti ar sudaužyti gerą daiktą. Galite susipykti su asmeniu, kuris negrąžina skolos ar nori ją atgauti. Kitą savaitę galvą suks finansiniai klausimai. Tikriausiai teks mokėti mokesčius, grąžinti skolas, pildyti pajamų deklaracijas, sudaryti ar nutraukti nuomos, komercinę sutartį, parduoti ar įsigyti vertingą daiktą. Galite gauti svarbų pranešimą, susijusį su mokslu, informacija, komercija, pervežimais. Nesuklysite, jei nuo ketvirtadienio laiką skirsite karjerai, dirbsite, tobulėsite profesinėje srityje.

Seksualiausi būsite pirmadienį, dvasingesnė meilė apims ketvirtadienį. Verslo reikalai pajudės pirmadienį, bet produktyviausiai darbuositės penktadienį.

MERGELĖ

Savaitgalį laukia išvykos į kurortą, koncertą, pobūvį ar pan. Nemaža tikimybė sutikti žmogų, kuris gali suteikti laimės. Galite kažką svarbaus įsigyti namams, vasarnamiui, biurui, galbūt apžiūrėsite objektą, kurį norėtumėte įsigyti, nuomotis. Tačiau galimi ir nesutarimai. Venkite ginčytis, bartis - tokie susiklostę santykiai išliks ilgai. Saugokitės traumų, nekenkite kitiems, nesužeiskite. Nuo pirmadienio jau galite tikėtis partnerio paramos, supratimo, ypač, jei teks grumtis su konkurentais, kam nors oponuoti.
Antroje periodo pusėje galima tvarkyti mokesčių, draudimo, indėlių reikalus. Tinkamas metas vykti į komandiruotę, derėtis, sudaryti ilgalaikę verslo sutartį. Svarbu laiku ir vietoje parodyti turimą kompetenciją. Atsiras daugiau gerbėjų ir progų romantiškai praleisti laisvalaikį.

Meilė ir glostys, ir skaudžiai žeis sekmadienį, pirmadienį, penktadienį. Dirbi norėsis šeštadienį, verslo reikalai neblogai seksis ketvirtadienį, o gal ir penktadienį.

SVARSTYKLĖS

Periodo pradžioje laukia šaunūs pasilinksminimai, pobūviai, svečiai. Kils noras labiau palepinti vaikus, mylimus žmones. Nepersistenkite. Galimas kūrybinis įkvėpimas. Jį reikėtų išnaudoti. Derėtų vengti svaigalų, saugotis avarijų, traumų. Kitą savaitę reikėtų kuo daugiau dėmesio skirti sveikatai, mitybai, higienai ir įvaizdžiui kurti. Tarpusavio santykiuose augs įtampa, aktyvesni bus konkurentai, priešininkai, arba jūs nė kiek nebūsite linkę nusileisti. Galbūt teks tvarkyti juridinius reikalus, skirstyti įtakos zonas.
Nuo ketvirtadienio galite tikėtis įdomių susitikimų. Pajusite, kad jumis domimasi. Paramos galite tikėtis iš jums neabejingo žmogaus, tačiau teks rimtai įsipareigoti.

Romantikai meilei nuteiks šeštadienis, jausmus audrins ir trečiadienio vakaras, ketvirtadienis. Darbai itin rūpės sekmadienį, pirmadienį, antradienį.

SKORPIONAS

Savaitgalį nepatartina dalyvauti masiniuose renginiuose, politikuoti. Užsiimkite šeimyniniais reikalais, daugiau laiko praleiskite gamtoje. Sekmadienį tapsite azartiški, nusiteikę pramogauti. Galbūt ruošite renginį, pobūvį arba užsiimsite sportu, meilės žaidimais. Nepraraskite budrumo kelyje, nepasiduokite alkoholio traukai. Kitos savaitės pradžioje viskas bus gerai, jei įveiksite kliūtis, trukdančias geriau suprasti augančią kartą, mylimą žmogų. Patartina kartu pramogauti, vykti į teatrą, koncertą. Seni dalykiniai rūpesčiai išliks, tačiau optimizmo turėtų padaugėti. Į periodo pabaigą galimi naudingi ryšiai, reikalai, suteiksiantys žinių. Tiktų tvarkyti dalykinius, praktinius ir su nuosavybe susijusius reikalus. Draugystė ir bendradarbiavimo ryšiai gali patirti išbandymų.

Aistringas bus sekmadienis. Ne toks audringas, bet vis dar romantiškas bus pirmadienis, netikėtumų laukite penktadienį. Dalykiniams reikalams palankus ketvirtadienis.

ŠAULYS

Savaitgalį norėsis pasilepinti žemiškais malonumais ir gali būti, kad tam nebus kliūčių. Gal tik baimė išleisti per daug pinigų slopins entuziazmą. Būkite kantrūs, jei susidursite su keistomis artimųjų užgaidomis, kaprizais. Galimi nenumatyti techniniai rūpesčiai, gaisro grėsmė. Savaitės pradžioje laukia įtempti pokalbiai su antrąja puse, draugais. Išsaugoti draugų ir mylimo žmogaus pasitikėjimą, palankumą gali trukdyti jūsų egoizmas. Nuo trečiadienio džiaugsmo teiks kūryba, darbas, sportas, hobis. Seksis pasirodyti, daryti įtaką aplinkiniams. Netrūks priešingos lyties dėmesio. Užplūs romantiniai jausmai, audringos aistros ir rožinės viltys.

Itin aistringi būsite antradienio vakarą, meilė bus labai svarbi trečiadienį, ketvirtadienį. Geriausiai seksis dirbti ketvirtadienį, penktadienį.

OŽIARAGIS

Laikotarpio pradžioje nesinorės sėdėti namie, trauks pramogos. Dėl suteiktos paslaugos ar meilės prisipažinimo pasijusite įsipareigoję arba keistai susipainioję. Derėtų labiau suartėti su giminaičiais, kaimynais, atsakyti į laiškus, išsiaiškinti neaiškius klausimus. Kitos savaitės pradžioje daug bendrausite. Tačiau ne tik linksminkitės ar diskutuokite, bet ir padirbėkite - juk susikaupė nemažai darbų. Nedarykite nieko impulsyviai, neapgalvotai, nes teks atsakyti už veiksmus ir pažadus. Saugokitės traumų, avarijų. Į periodo pabaigą jau gana sklandžiai seksis įprasti darbai, net jei šeimos nariai ar kiti žmonės nuolat trukdys skambindami ar ko nors prašydami. Labiau ims rūpėti patogumai, žemiški malonumai.

Meilė kaitins, o gal ir skaudžiai degins sekmadienį, šildys pirmadienį, džiugins penktadienį. Šiek tiek daugiau padirbėsite pirmadienį.

VANDENIS

Periodo pradžioje nuotaika bus permaininga, kamuos nerimas, trauks svaigalai. Jei įmanoma, rinkitės namų ar gamtos ramybę, jogą, medituokite, kurkite. Panašu, kad jūsų nesupras, neįvertins pragmatiški asmenys. Galimi nenumatyti trukdžiai, nuostoliai, nesklandumai, susiję su pinigais, buitimi. Pasistenkite neįklimpti į finansinę ar seksualinę avantiūrą. Nuo pirmadienio kils noras naudotis įvairiomis nuolaidomis, atsinaujinti. Verčiau nešvaistykite pinigų, stenkitės gyventi praktiškai ir ekonomiškai. Gerai seksis spręsti klausimus, kuriems reikia protinės nuovokos ir komunikabilumo, gausite naudingos informacijos. Iki pat periodo pabaigos aktyviai bendrausite, visur dalyvausite. Panašu, kad intriguojamo siūlymo sulauksite iš neabejingo jums draugo, kolegos, gerbėjo.

Sentimentalūs romantiški jausmai užplūs šeštadienį, harmoningesnę ir realesnę meilę prisitrauksite ketvirtadienį. Dirbti, užsiimti verslu gana palanku pirmadienį, ketvirtadienį.

ŽUVYS

Savaitgalį pasijusite pavargę nuo įvairių kalbų, svetimų nuomonių ir patarimų, tad būsite abejingumas viskam, išskyrus meilę ir skanėstus. Saugokitės vagių, sukčių ir asmenų, siekiančių su jumis suvesti sąskaitas, būkite atsargūs vairuodami, sportuodami, nes yra nemaža traumų tikimybė. Kitos savaitės pradžioje neišspręsti psichologiniai klausimai gali skatinti nesaikingai išlaidauti, ieškoti vienadienių meilės nuotykių ir pan. Tik susikaupę, būdami ryžtingi galėsite įveikti kliūtis, įgyvendinti sumanymus. Į periodo pabaigą neblogai seksis tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, užsidirbti ar naudingai išleisti nemažą sumą. Gali būti, kad susitarsite dėl kreditavimo, pasipelnysite iš nuomos, papildomos veiklos ar pan.

Meilė nepaliks jūsų nė minutei ramybėje sekmadienį, pirmadienį, penktadienį. Verslui itin palankus ketvirtadienis.