Užpuolė prezidentą


2008-04-15
Užpuolė prezidentą

Vėlų šeštadienio vakarą buvo nužudytas Rusijos sulčių gamintojų sąjungos prezidentas Valerijus Ostapecas. Nusikaltėliai įsilaužė į jo namus Krekšino miestelyje.

Į savo Maskvoje, Naro Fominsko rajone esantį namą V.Ostapecas grįžo apie 19 val. Viskas buvo kaip įprasta. Verslininkas pavakarieniavo su žmona Irina, kartu pažiūrėjo filmą ir nusprendė pasivaikščioti su šuniu.

„Vos jam išėjus iš lauko pasigirdo šūksniai, – dienraščiui „Moskovskij komsomolec“ pasakojo Irina. – Pažiūrėjau pro langą ir nustėrau. Valerijus kieme mušėsi su dviem kaukėtais vyrais.“ Irina atidarė langą ir pradėjo šauktis pagalbos. Paskui čiupo pistoletą ir išbėgo į lauką. Banditai, nors to iš moters ir nesitikėjo, sugebėjo pistoletą atimti. Sudavė jai beisbolo lazda per galvą ir pabėgo.

Atvykusi greitosios medicinos pagalbos mašina nuvežė sumuštą verslininką į ligoninę. Tačiau medikams nepavyko išgelbėti V.Ostapeco gyvybės.

Šiame Maskvos rajone tai jau ne pirmas bandymas apiplėšti. Pra-ėjusių metų gruodį keturi nusikaltėliai įsibrovė į žinomos tenisininkės Anos Čakvetadzės namą. Surišę sportininkę ir jos tėvus banditai pavogė pinigus ir vertingus daiktus.

newsru.com inf.