„Žalgirio“ Eurolygos starte ir atsinaujinęs Žalgirinis


2009-10-20
Diena Media inf.
„Žalgirio“ Eurolygos starte ir atsinaujinęs Žalgirinis

Jau spalio 21 d. Kauno sporto halėje startuos naujasis Eurolygos sezonas. Pirmasis mačas su Vilerbano „Asvel" ekipa taps istorijos dalimi, nes aistruoliai ne tik galės įvertinti naują „Žalgirio" dainą „Visi Kauno „Žalgirio" fanai !!!", tačiau ir išvysti atsinaujinusį komandos simbolį – Žalgirinį.

Jau daugiau nei dešimtmetį neatsiejamas Kauno „Žalgirio" rungtynių svečias yra ekipos simboliu tapęs talismanas Žalgirinis. Ir visą tą laiką Žalgirinį vaidina vienas ir tas pats žmogus – Kauno pantomimos teatro aktorius Marius Sekmokas. Ilgus metus senovišką kostiumą vilkėjęs aktorius nuo šiol galės lengviau atsikvėpti ir sirgalius džiuginti platesniu judesių „arsenalu".

„Naujasis kostiumas man suteiks kur kas daugiau laisvės, jis yra šimtą kartų patogesnis ir leis atlikti gerokai daugiau judesių. Aišku, kaip šokėjos nešoksiu, neesu ir toks jaunas, tačiau kažką parodyti tikrai galėsiu. Kostiumas buvo siuvamas atsižvelgiant į mano pageidavimus ir senojo trūkumus, tad dabar bus tikrai lengviau. Man „Žalgiris" yra Kauno talismanas, Lietuvos simbolis. Žalgirinis – tai ne darbas, greičiau – hobis", - apie naujojo kostiumą ypatumus kalbėjo Žalgirinį įkūnijantis M.Sekmokas.

Taigi, kviečiame visus į Kauno sporto halę spalio 21 dieną, kur Eurolygos sezono atidarymo pirmose rungtynėse „Žalgiris" ne tik susitiks su „Asvel", tačiau aistruolius pradžiugins ir įvairiais siurprizais, vienas kurių – patobulėjęs Žalgirinis.


„Žalgirio radijui" rūpi Jūsų nuomonė apie idealų komandos talismaną

Kaip jau įprasta, „Žalgirio radijas" (102,9 FM arba www.tau.lt) nuo 17.00 val. kviečia Jus prisidėti prie Kauno „ Žalgirio" komandos ir siūlo dalyvauti interaktyviausioje laidos rubrikoje ,,Žalgiris.lt".

Kadangi pirmųjų naujojo Eurolygos sezono rungtynių metu bus pristatytas atsišviežinęs komandos talismanas Žalgirinis, „Žalgirio radijas" Jūsų klausia, kokį įsivaizduojate idealų krepšinio komandos talismaną.

Reikškite nuomonę rašydami komentarus šioje naujienoje, siūlykite naujoves, kurias galėtų įgyvendinti atsinaujinęs Žalgirinis – juk jo kostiumas nebebus toks pats griozdiškas, koks buvo prieš tai. Galbūt tai akrobatiniai triukai? O gal dėjimai į krepšį nuo batuto? Informatyviausius ir smagiausius komentarus visos laidos metu skaitys „Žalgirio radijo" balsas Justinas Liaudinskas.

Oficialioje „Žalgirio" interneto svetainėje galite balsuoti apklausoje, kuri klausia, kokią įtaką rungtynių metu Jums daro „Žalgirio" talismanas Žalgirinis?

Tad būkite aktyvus, reikškite savo nuomonę, skambinkite į studiją laidos metu, padarykime, kad naujasis „Žalgirio" talismanas neštų komandai tik pergales!

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju"!