Pavogta plastmasinė mulatė


2006-05-23
Pavogta plastmasinė mulatė

Naktį į sekmadienį Kaune vėl įvykdyta žaibiška vagystė. Šį kartą ilgakojų ilgapirščių taikiniu tapo vos prieš mėnesį “Saulėtekio” prekybos centro kaimynystėje įsikūrusi moteriškos bei vyriškos aprangos parduotuvė “Joandrita”, saugojama UAB “Jungtis” apsaugos.

Parduotuvės signalizacija suveikė be dvidešimt penkios ryto. Bent tokiu laiku jos vedėja teigia buvus apsaugininkų pažadinta iš miegų savo sodo namelyje pakaunėje. Beje, galbūt tai tik sutapimas, bet ir vėl momentinių vagių sulaukta “Joandritos” direktorei esant užsienyje.

Manoma, kad įsibrovėlių turėjo būti trys. Pasak parduotuvės darbuotojų, vienam jų žaviosios, ne per seniausiai įsigytos apie 190-195 cm ūgio plastmasinės manekenės (galimai vienetinės Kaune) nepanešti. Pagrobtoji stovėjo reklamuodama parduodamus rūbus, už vagių išdaužytos vitrinos.

“Tai buvo nepaprastai tobulų formų aukštaūgė rudaodė mulatė, - pasakojo pašnekovės. - Vos jai pritaikėme džinsus - visi buvo per trumpi”. Teigiama, kad įsibrovėliai išsigabeno ją ne tik su visais apie 80-ies litų vertės džinsais, bet ir su šimto litų vertės švarkeliu bei po juo buvusiu apie keturiasdešimties litų vertės golfu. “Ką su ja veikti, neįsivaizduojame, - stebėjosi pašnekovės. - Nebent turima reikalų su kažkokiu iškrypėliu”.

Kas dar pavogta šio išpuolio metu, vakar tebetikslinta. Pasigesta ir vyriškų džinsų, ir bliuzonų (rastos tuščios pakabos). Vienuolika pagrobtų bliuzonų tą pačią naktį aptikta vagių atsitraukimo Partizanų gatvės link kelyje.

Preliminariai patirti nuostoliai vertinami keliais tūkstančiais litų, tačiau į juos neįskaičiuota nei sugadinta vitrina, nei apdaužytas antrasis manekenas - toks pats tik vyriškosios giminės mulatas. Manoma, kad į jį pataikė daužant vitriną sviestas plytgalis.

KD inf.