Pasirinkimas: tarp malonumų ir naudos


2003-11-03
Darius SĖLENIS
Pasirinkimas: tarp malonumų ir naudos

Lietuvėms seksualiausias - Regimantas Adomaitis, o gyventi jos norėtų su Viktoru Uspaskichu  

Reklamos agentūros “Age” užsakymu “Baltijos tyrimų” atliktame tyrime, kuriame dalyvavo 25-55 metų amžiaus Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos moterys, paaiškėjo, kad seksualiausiu Lietuvos vyru gražiosios lyties atstovės išrinko aktorių Regimantą Adomaitį, o bendram gyvenimui rinktųsi Seimo narį Viktorą Uspaskichą.  

Žmona negalėjo patikėti  

Pagrindiniai R.Adomaičio konkurentai buvo žinomas Holivudo aktorius, dabartinis “Džeimsas Bondas” - Pirsas Brosnanas, taip pat buvo paminėtos dvi Holivudo žvaigždės - Džordžas Klunis, Ričardas Giras. Taip pat - “senieji” aktoriai: Belmondo ir Alenas Delonas.

“Šią informaciją pamačiau sūnui naršant internete ir negalėjau patikėti, - iš pradžių kalbėjo R.Adomaičio žmona Eugenija Bajorytė, po to tęsė: - Nemanau, kad jis ką nors komentuos. Nieko nekomentuoju ir aš. Nenoriu dalyvauti tokiuose žaidimuose”.

Iš lietuvių didžiausią konkurenciją R.Adomaičiui sudarė Vilniaus meras Artūras Zuokas, dainininkas Vytautas Kernagis, aktorius Kostas Smoriginas.

Pasak “Age” direktoriaus Adomo Pladžio, lietuvėms patraukliausi 40-50 metų amžiaus vyrai, aukštaūgiai, tamsiaplaukiai, sportiško sudėjimo, plaukuotą krūtinę ir švelnų bei šiek tiek įžūlų žvilgsnį turintys vyrai.  

Paminėjo ir rusų milijardierių  

“Seksualūs moterims atrodė žinomi aktoriai, - “Kauno dienai” teigė A.Pladis. - Kadangi apklaustos buvo ne aštuoniolikmetės, o nuo 25 iki 55 metų amžiaus moterys, tad ir dauguma joms imponuojančių vyrų - solidaus amžiaus. Tiesa, geidžiamas vyras turi būti švelnus, dėmesingas, paslaptingas, ryžtingas. Moterys su juo norėtų praleisti laiką gamtoje ar žvakių šviesoje prie tylios muzikos ir su taure vyno”.

Tarp seksualiųjų buvo paminėtas ir Marijonas Mikutavičius. “Žavi jo vėjavaikiškumas”, - tikina 25 metų medikė rezidentė Viktorija Stankevičiūtė. Kovinių filmų aktorius Žanas Klodas van Damas 26 metų vadybininkę Ingą Matulevičiūtę pakerėjo “tvirtu kūnu ir kerinčiu žvilgsniu”.

Beje, kelios moterys paminėjo ir į skandalingą ir nemalonią istoriją patekusį Rusijos milijardierių M.Chodorkovskį. “Man patinka jaunatviško veido, bet žilstelėję vyrai su akiniais, lengvabūdiškai vilkintys kostiumą be kaklaraiščio ir prasegtais marškiniais”, - sakė VU komunikacijos fakulteto studentė Dominyka M.  

Lietuvoje daug rūpestingų vyrų  

Gyvenimo draugą Lietuvos moterys rinkosi pragmatiškiau. Svarbiausia, kad jis būtų ramus, tolerantiškas, turėtų atsakomybės jausmą, saikingai vartotų alkoholį ir rūpintųsi šeima.

“Tokiu lyderiu tapo Seimo narys Viktoras Uspaskichas, - teigė A.Pladis. - Jo konkurentai buvo jau minėtieji Ričardas Giras bei Artūras Zuokas ir Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas”.

“Viktoras į šią žinią sureagavo ramiai, - teigė Seimo nario žmona Jolanta Uspaskich. - Jis dabar po nedidelės operacijos, todėl negali kalbėti. Kaip reaguoju aš? Taip pat normaliai. Pavydėti neturiu ko, nes galbūt kitos moterys man turi pavydėti. Tačiau puikių, rūpestingų ir dėmesingų vyrų kaip Viktoras Lietuvoje yra labai daug. Viktoras yra žinomas, todėl dauguma moterų paminėjo būtent jį”.