Pagalba pažymėta ”Lions” ženklu


2006-05-29
Pagalba pažymėta ”Lions” ženklu

Kauno prezidentūroje šeštadienį Kauno M.K.Čiurlionio vardo “Lions” klubas šventė savo dešimtmetį. “Mūsų credo yra tarnauti kitiems, padėti silpnesniesiems. Rūpinamės tiek vaikais, tiek seneliais”, - teigė klubo prezidentas ir įkūrėjas Alvydas Laiškonis.

Į iškilmes atvyko keturių klubų iš Prancūzijos nariai, kolegos iš Kauno ir Klaipėdos. “Lions” narius pradžiugino ir atvykę Muniškių senelių namų atstovai. “Mes stengiamės nuolat padėti akliesiems, seneliams. Už mūsų lėšas Aklųjų mokykloje buvo pakeistos grindys, Pagynės vaikų namuose sutvarkyti sanitariniai mazgai. Muniškių senelių namams nuolat perkame įvairių vaistų”, - sakė A.Laiškonis.

“Lions” klubo nariai atkreipė dėmesį, kad, be finansinės paramos, labai svarbu ir žmogiškasis bendravimas. Klubo nariai per šventes visada stengiasi apsilankyti savo globojamose įstaigose. M.K.Čiurlionio vardo “Lions” klubas šiuo metu vienija 21 narį. “Esame pačių įvairiausių profesijų atstovai: inžinieriai, medikai, mokytojai, architektai. Kiekvieną mėnesį susirenkame ir aptariame savo planus”, - pasakojo klubo prezidentas-įkūrėjas.

Artimiausiu metu M.K.Čiurlionio vardo “Lions” klubas žada pasirašyti rėmimo sutartį su Kauno prezidentūra. “Tai kultūrinis židinys, todėl norime jam padėti. Mes taip pat remiame ir Almos Adamkienės labdaros fondą”, - sakė A.Laiškonis.